n75 je el.ventil omezeni tlaku turba,jestli chces poradit tak musis taky napsat jaky mas auto a kwhafanana píše:mam podobnej problem.dnes mi poklesl vykon motoru1.9tdi tak na sdi. až jsem to pak vypl ak už cely den v poho.vag napsal .N75 a (239)co to je?konci vaha ? nebo jenom treba palivovy filtr?![]()
![]()
pomoooooooc
Jak snadno poznat vadnou vahu vzduchu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak snadno poznat vadnou vahu vzduchu
váha se měří za jízdy a ventil se zkouší na volnoběh (vagem)hafanana píše:Ahoj mam octavku combi,2001,66kw.Dneska mi to jeste neudelalo tak nevim co to včera bylo s tim poklesem vykonu.kamos radi vymazat zavadu a počkat jestli to jeste udela,ale to je nouzove řeseni.nejde nejak změřit vaha a ten ventil?přes vak?ten kamos ma vak ale nevim postup.mužeš mi poradit?
jestli seš z Plzně tak ti to změřím
ropa je ropa
Tak tohle byl i můj aktuální problém na oktávce AHF, vyměnil jsem podtlakový ventil, /znalci budou vědět označení / na příčce motoru, vzdálenější od turba, dal jsem za něj 600 kaček bez papíru ve značkovém servisu. Okta zase jezdí jak za mlada, ale absolvoval jsem 3x diagnostiku než se trefili. Nejprve váha, pak nevěděli,až garážovej mechanik s dobrym vybavením pomohl.
Přetížený automobil
Dobrý den, prosím o radu, najde se tady někdo z Ostravy? Potřebuji nutně zjistit celkovou váhu vozidla a to do zítřka do poledne. Nevíte, kde jsou tady autováhy? Děkuji