GoodYear UG8 Polsko

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

LuckyTDi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od LuckyTDi »

Za mě UG 7+ 195/65 R15 na Audi A6 naprosto super, nehucely , držely jak na ledu, tak snehu i vode .... Měl jsem je 3 roky a naprosta spokojenost .. Porovnat je můžu pouze proti Sava a Barum. To jsou pneu vhodne tak na horske kolo. Ale u těch UG7+ asi hodne záleží na stáří, táta je ma na Touranovi ve stejnym rozmeru 4.rok a 3 zimy naprosto vpořádku a 4 zimu už byly naprd (nedržely, klouzaly) ... Ted mam Dunlop Sp WinterSport 3D a přijdou mi stejné jako ty UG7+ ...
VW Caddy 2,0TDI 75kW DFSD 2018
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

mám taky Oct I tdi a mám UG7+ už 4rokem a vydržejí ještě jednu sezon a nedám na ně dopustit oproti Barumkách jsem byl jak na lede.
Další zim.gumy budou zase UG7 nebo už 8. Dříve jsem i setřil davál jsem Debika - kopie UG. a byl jsem taky moc spokojený, byli lepší než Barumky. Debiky bych měl i ted ale ty ceny zvedly tak jsem vychytal akci na UG7 a byla to nej. volba. je pravda že se můžou gumy chovat na
každém autě a rozměrech jinak. na feldě jsem měl debiky a také spokojenost.
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Zimní pneu je povinné pět měsíců v roce. I kdyby to povinnost nebyla, kdo není magor stejně je po tuto dobu na autě má. Možná březen, když je teplo a jezdíte denně ve dne po dálnici je zimák zbytečnost.
Kolik ale může vydržet kilometrů zimní pneumatika aby měla na autě smysl, tedy do 50-70% hloubky vzorku?
Vpředu cca. 20.000 km, vzadu 40.000 km. ? Když budu prohazovat tak teda cca. 30.000km. Může to tak nějak být?

No nic, já se jen směju jak chválíte pneumatiky, jak jsou super, že vydrží čtyři zimy a tádý dá da. Ok, proč ne.
Jen proč píšete rady jak a co v zimě, když v tom autě v zimě vlastně vůbec nejezdíte.? :D
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

favo píše:... Jezdil jsem je v rozměru 165/70R13
To je vtipný.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ked vidim na niecom napisane made in poland tak ma ide boh pojebat :x
favo
blázen

Příspěvek od favo »

GeneHawkins píše:
favo píše:... Jezdil jsem je v rozměru 165/70R13
To je vtipný.
Proč by to mělo být vtipný, co by jsi na feldu chtěl dát 285/30 R20 ?
Zkus si na ní sehnat nějaký zimní pneu ve 14" Když jsem se oto pokoušel tak byly v nabídce jen dvě pneu.
Jinak na Golfu jsem první zimu jezdil Matadory 205/55R16, ale druhou zimu neustály břečku na silnici a Golfa jsem rozsekal a tak jsem koupil zimní Continental WinterContiContact TS850 205/55R16 a mohu vřele doporučit.
U Matadoru mi co chvíla blikalo ASR u těchto continentálek jen zcela minimálně a to musí krotit 393Nm.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“