Power box

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

subz3ro_tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od subz3ro_tdi »

starynovy píše:A nie hokej v tom nemam, ja som reagoval na tento konkretny "powerbox"
Mas v tom hokej a celkom velky, lebo smoke mapa, limiter tlaku turba aj vsetky ostatne regulacne cleny ti zasahuju aj s powerboxom... :roll:
Ty mu tam len nalejes viac nafty o ktorej RJ "netusi", kedze si nevie strazit bohatost zmesi ako benzinovy motor - teda lamda sondami vo vyfuku, cim narusis vyvazenost pomeru nafta-vzduch, zvysis EGT a dymivost ako aj rozdrbkas kopec dalsich veci v motormanazmente. Uz tu prosim ta neprezentuj pseudo-fakty o veciach ktorym nerozumies, alebo rozumies len okrajovo....
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
starynovy
Sběrač informací

Příspěvek od starynovy »

Hovno vies sam, ked ovplivnujes vazbu z trafa tak ta jednotka vobec nema kontrolu momentu ani dymu, pretoze tieto dve veliciny sa nemeraju, niesu tam ziadne cidla, ale vypocitavaju z mapy paliva, pri pozadovanom tlaku, tak uz konecne STFU ty miestny majster sveta.

Obrázek
snad je to uz jasne, oranzova je volnobeh, cierna nizsie je seria, cervena chip, a cierna hore je zblbnuta vazba, teraz mi povedz ako to s takymto priebehom davky strazi moment, a dym.. vazne, mne to tu pride ze sa kazdy snazi za kazdu cenu len priecit :roll:
subz3ro_tdi
Aktivista

starynovy píše:Hovno vies sam, ked ovplivnujes vazbu z trafa tak ta jednotka vobec nema kontrolu momentu ani dymu, pretoze tieto dve veliciny sa nemeraju, niesu tam ziadne cidla, ale vypocitavaju z mapy paliva, pri pozadovanom tlaku, tak uz konecne STFU ty miestny majster sveta.
Pocuvaj ma ty trtko... neviem z kade si prisiel ale odpusti si sprotste kecy lebo sa zacneme bavit inym sposobom :x V ramci moznosti sa snazim byt slusny, ale ja som s tebou husy nepasol, tak si laskavo citaj co pises kym stlacis odoslat! Na tie tvoje dusevne vyplody uz reagovat radsej nebudem, lebo bud nemas ani paru o com rozpravam (co je smoke map a co torque limiter) alebo si zahlasil chujovinu a snazis sa z toho dost blbym sposobom vykluckovat (wallbash)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
starynovy
Sběrač informací

Příspěvek od starynovy »

Urazil si ma ze viem hovno, a moje fakty su pseudo>tak povedane, takze jediny kto sa tu nevie slusne bavit si ty, vyhrazat sa na internete, to robili 13 rocne deti, si skutocne ubohy, a trtko hovor svojmu otcovi. Nekaz dojem z tohto fora, je tu kopa ludi co tu prisla po radu, alebo predat vedomost, nie pocuvat tvoje vylevy. Dalej na teba uz tiez nereagujem, a necham ta v tom ze 2200 postov, z teba robi deda vseveda, a kazdy novy je kokot co vie hovno.

Svoju vedomost by som zhrnul tak ze som chcel ludom ukazat cestu ako ustretit par korun, a s rozumom si obcas pridat 20-30 konikov, bez poskodenia nicoho, to s rozumom je podstatny fakt, vsetkeho vela skodi.
subz3ro_tdi
Aktivista

@starynovy: Urazit argumentaciou sa neda (o hovne som nikde nic nepisal, pseudo argument je pre teba startovacie tlacitko??), kto zacal splietat osobne kecy na urovni 17rocneho decka si bol ty. Takisto koncim debatu. Prajem pekny den a vela stastnych kilometrov s Evry mod upravou (crazy)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
starynovy
Sběrač informací

Příspěvek od starynovy »

Dakujem pane. :P
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

"rozumom" :D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“