Milovice-tuning-cars 24.5-25.5 2013
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Prijel jsem, videl jsem, svezl jsem se ... a nestacil jsem se divit.
Starty s predokolkou, co predvadi Moucha jsou pro me celkem nepochopitelnou zalezitosti ... ze by ty slicky tak moc pomahaly?
Dalsi, kdo si zaslouzi bezesporu respekt je Pajin, ze se mu podarilo vyladit toho twina, hlavne originalni zpusob, ktery znacne eliminuje naroky na chiptunera.
Kour vetsiny nebudu komentovat, protoze to holt ke sprintum patri, nicmene predstava, ze s timhle nekdo jezdi i v beznem provozu je vskutku neomalenost.
Nevim, zda je to moji aurou ale auta kolem me mela problemy: Moucha popravil spojku (kdo by se divil, kdyz tam ma jen oblozenou 228cku), prekvapil me podiv Hegesaka nad tim, ze mu klouze spojka a na konec se mi "podarilo" Jasterovi vystrelit hadici (aneb proklete bajonety) u IC.
Pocasi nahravalo spis 4x4 a zadokolkam, nicmene myslim, ze diky promenlivemu pocasi dostala sanci vsechna auta.
Na zaver bych chtel podekovat vsem, kteri mi sverili duveru a dali moznost vyzkouset jejich vozy, tedy Mouchu, Jima a Jastera. Dale bych chtel podekovat Jenymu za odvoz.
Mam nejaky fotky a videa, pokud bude cas, tak to v praci stahnu a placnu to nekam na uloziste ... kdo bude chtit, tak si to stahne dle libosti.
@Hegesak: Jenze na takovy slicky potrebujes poradnou spojku
Starty s predokolkou, co predvadi Moucha jsou pro me celkem nepochopitelnou zalezitosti ... ze by ty slicky tak moc pomahaly?
Dalsi, kdo si zaslouzi bezesporu respekt je Pajin, ze se mu podarilo vyladit toho twina, hlavne originalni zpusob, ktery znacne eliminuje naroky na chiptunera.
Kour vetsiny nebudu komentovat, protoze to holt ke sprintum patri, nicmene predstava, ze s timhle nekdo jezdi i v beznem provozu je vskutku neomalenost.
Nevim, zda je to moji aurou ale auta kolem me mela problemy: Moucha popravil spojku (kdo by se divil, kdyz tam ma jen oblozenou 228cku), prekvapil me podiv Hegesaka nad tim, ze mu klouze spojka a na konec se mi "podarilo" Jasterovi vystrelit hadici (aneb proklete bajonety) u IC.
Pocasi nahravalo spis 4x4 a zadokolkam, nicmene myslim, ze diky promenlivemu pocasi dostala sanci vsechna auta.
Na zaver bych chtel podekovat vsem, kteri mi sverili duveru a dali moznost vyzkouset jejich vozy, tedy Mouchu, Jima a Jastera. Dale bych chtel podekovat Jenymu za odvoz.
Mam nejaky fotky a videa, pokud bude cas, tak to v praci stahnu a placnu to nekam na uloziste ... kdo bude chtit, tak si to stahne dle libosti.
@Hegesak: Jenze na takovy slicky potrebujes poradnou spojku

Naposledy upravil(a) Forest dne 26 kvě 2013, 21:38, celkem upraveno 2 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Par fotek z celkem povedeny akce...
, gratulace Pajinovi, Kostovi krasny casy, pote Mouchovi, Fabia neuveritelny zlepseni a Jimovi FRS, posledni 5tou jizdou me "sebral" poharek za treti misto, na to ze jel bez slicku, tak pekny cas..
jak zde uz psal forest po merenych mu pri volnych vylitla hadice
, podelany rychlospony, loudavou jizdou s lehouckou nohou sem ji v praze nasadil zpet, cestou domu ale v mirnym stoupani i pri jizde s lehkou nohou u boleslavi se znova vysunula, uz v praze se Richardovi nelibyla, ma na jedny strane ozvejkany ty zobacky.. takze musim sehnat zatim jinou.. 
PS: mirulu, kolik mas aktualne koni ??

, gratulace Pajinovi, Kostovi krasny casy, pote Mouchovi, Fabia neuveritelny zlepseni a Jimovi FRS, posledni 5tou jizdou me "sebral" poharek za treti misto, na to ze jel bez slicku, tak pekny cas..
jak zde uz psal forest po merenych mu pri volnych vylitla hadice

PS: mirulu, kolik mas aktualne koni ??

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Leon vs Mirulu Octavia
http://www.youtube.com/watch?v=3ij-IPt- ... 1d&index=1
PS: kolik ma aktualne koni ?
http://www.youtube.com/watch?v=3ij-IPt- ... 1d&index=1
PS: kolik ma aktualne koni ?
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Byla to skvělá akce, zajeté časy jsou velice pěkné, hlavně Mouchův mi ze začátku vyrazil dech. Myslím, že až dořeší spojku, tak může pomýšlet na pokoření hranice 13 sekund
Sám jsem byl ze svého času a umístění "na bedně" překvapen, jelikož jsem se rozhodl zůstat u normálních pneu s cílem si to prostě užít a nakonec z toho byl pohár.

Sám jsem byl ze svého času a umístění "na bedně" překvapen, jelikož jsem se rozhodl zůstat u normálních pneu s cílem si to prostě užít a nakonec z toho byl pohár.
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

-
- Aktivista
Snad se Jaster neurazi, ze se ho "zastanu": on ma stale plastove boky u ARL chladice a ceka na S3 intercooler ... prosim vas, nemohl byste se ho nekdo ujmout a predelat mu kvalitne ty boky?johny píše:Jastere kolik máš koní v leonu? jseš první s 4x4 a přitom až čtvrtý místo

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by