dovolená FISCHER nebo EXIM?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zacinaji slevovat LM ctu co nejvic recenzi ale kazda dovolena nebo hotel ma svoje. Dost nadavaji na silene moc komaru to je v Recku normalni, ja byl teda jen ve 3 zemich,ale nikdy nebyl problem.ani se spinavou plazi,hnusnym jidlem,ktere se opakovalo nebo tak.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ja bych to prezil spat an na madraci jen kdybyb bylo pekne okoli a dobre jidlo,ale samozrejme za 20 litru bych se aj rad dobre vyspal.
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Já jsem byl před dvěmi lety s manželkou na svatebce s Čedokem na Kanárech. V hotelu, kde pro nás měl být připravený pokoj, tak ještě nebyl. Přijeli jsme nějak dopoledne. Žena těhotná, tak nás přesunuli do jiného jejich hotelu. Pokoj byl dražší, nic po nás nechtěli,zavolali taxika (já ho platil řidiči) a na recepci druhého hotelu nám byly peníze za taxi vráceny.
Delegáta jsme nepotřebovali. Ale byl tam. Co se týče cestovky, tak žádný problém.
Delegáta jsme nepotřebovali. Ale byl tam. Co se týče cestovky, tak žádný problém.
s Fischerem jsem byl na mallorce a od té doby bych s něma neletěl už nikam.
Delegát na to celkem sral, ubytování úplně jiný než slíbili a to katastrofální, bylo tam reklamací jak blázen. V den odjezdu nás zapoměl svozovej autobus naložit, naštěstí jsme letadlo ale stihli, ale bylo to na minutu.
S eximem jsme letěli loni na svatebku na Zakynthos a opět reklamace a opět jsme nebyli jediní, ubytování opět katastrofa, kupovali jsme od delegátky první den nějaký výlety a když jsme se vydali do města na procházku tak jsme pak zjistili že všechny tyto výlety jsme mohli koupit asi o 50% levněji, takže podle mě pěknej podraz od cestovky.
Jinak kamarád co je do řecka fanatik a má ho hodně procestovaný mě doporučoval tyto lokality: Samos, Lesbos, Kefalonie. Údajně jsou nejhezčí, ale samozřejmě každému se líbí něco jiného.
Delegát na to celkem sral, ubytování úplně jiný než slíbili a to katastrofální, bylo tam reklamací jak blázen. V den odjezdu nás zapoměl svozovej autobus naložit, naštěstí jsme letadlo ale stihli, ale bylo to na minutu.
S eximem jsme letěli loni na svatebku na Zakynthos a opět reklamace a opět jsme nebyli jediní, ubytování opět katastrofa, kupovali jsme od delegátky první den nějaký výlety a když jsme se vydali do města na procházku tak jsme pak zjistili že všechny tyto výlety jsme mohli koupit asi o 50% levněji, takže podle mě pěknej podraz od cestovky.
Jinak kamarád co je do řecka fanatik a má ho hodně procestovaný mě doporučoval tyto lokality: Samos, Lesbos, Kefalonie. Údajně jsou nejhezčí, ale samozřejmě každému se líbí něco jiného.
Octavia TDi 66kW (2001), ALH, trysky Bosch 81kW + čip, EGR-Off, jednohmota ATD + HDS57
to je s prominutim v prdeli jako fakt slysim na cestovky jen nadavky 
jako sestra s fischerem byla minulej rok a nestezovali si,ale mohla to byt nahoda. ja ted vybiram zajezd pres invia.cz pouze hotely s hodnocneim nad 8,5 takze vlastne radejn nereism s kym nakonec pojedem to ani snad nema smysl zejo? mozna,ze s emuze stat,ze nejaka neznama cestovka,ktera ma zajezdy nejlevneji bude mit nakoenc lepsiho delegata a ostatni sluzby jako fischer, cedok,exim,alexandria apod

jako sestra s fischerem byla minulej rok a nestezovali si,ale mohla to byt nahoda. ja ted vybiram zajezd pres invia.cz pouze hotely s hodnocneim nad 8,5 takze vlastne radejn nereism s kym nakonec pojedem to ani snad nema smysl zejo? mozna,ze s emuze stat,ze nejaka neznama cestovka,ktera ma zajezdy nejlevneji bude mit nakoenc lepsiho delegata a ostatni sluzby jako fischer, cedok,exim,alexandria apod
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
je to je presne jak rikas, na hovno. Na druhou stranu neni nikde dano, ze budes mit taky pech. Znamej treba jezdi nekolik let s FIRO Tour (nebo jak to je) a je spokojen. Rodice byli s Fischerem na kanarech a spokojenost (ale to byl treba Fischer jeste Fischer).
Je to hodne o stesti no, mozna bych doporucil dopredu hledat pouze hotely na ktere je opravdu hodne dobrych recenzi. A nekupovat pripadne vylety od delegatu a budes tak treba aspon trochu eliminovat to spatny.
Je to hodne o stesti no, mozna bych doporucil dopredu hledat pouze hotely na ktere je opravdu hodne dobrych recenzi. A nekupovat pripadne vylety od delegatu a budes tak treba aspon trochu eliminovat to spatny.
Octavia TDi 66kW (2001), ALH, trysky Bosch 81kW + čip, EGR-Off, jednohmota ATD + HDS57
divam se nakonec aj an tu malorcu sice spanelsko nema vubec tak pekne plaze nebo prirodu jak recko,ale recenze na ubytovani,obsluhu a jidlo nejsou spatne.
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
mallorca je malej ostrov, já se tam šíleně nudil. 2 dny jsme měli půjčený auto a troufám si říct že jsme ji projezdili křížem krážem, pokud nejsi plážový povaleč budeš se tam nudit. Leda bys trávil večery pak v klubech.
Pokud se rád potápíš (šnorchluješ) není tam nic k vidění jen písek. Musel by ses jezdit koupat mimo pláže jako potom my.
Pokud se rád potápíš (šnorchluješ) není tam nic k vidění jen písek. Musel by ses jezdit koupat mimo pláže jako potom my.
Loni jsem byl na Thassos autem a ubytko si našel přes booking.com (a na místě se přesouval dle libosti a našel další pobyty). S cestovkou bych už víc nejel. Někde se plácat v letovisku s mraky turistů, to je u cestovky pravidlem. Ale když to někomu vyhovuje...
Felicia 1,6 kombi LPG
->Octavia II 1,9 BXE TDI kombi
.

roman. rs - máš recht, je to přesně tak, byl jsem tam sice s dcerou, která byla poprvé někde bez mámy, což mne omezovalo, nechtěla být sama, ale jak píšeš, v moři nic není, jen zvířený písek, zbývá jedině džemovat nebo se opalovat. A to ani nemluvím o tom, že já idiot měl všechny prachy v zadní kapse a nějací zhulení dredaři mi je šmejkly..Zlaté Bulharsko.. 

nepropadat panice...
tak ja rozhodne nechci lezet na plazi . ja chci jit pesky na prochazku s fotakem najit nejakou plaz,kde bude skalisko. zkusit jak rikas snorchlovat budu kupovat nejake levnejsi bryle pro amatera. no a kluby? jedu s rodici sma nikam nepujdu. ale u baru u bazenu planuju stravit par hodin denne:D
chci se dobre najist mit diobry pocit. tak dobr einfo o malorce. ja si pucovat auto nebudu,ale jestli to je proste klasicke Spanelsko,tak to zase vyradim.
Sicilie a podobne je draha
chci se dobre najist mit diobry pocit. tak dobr einfo o malorce. ja si pucovat auto nebudu,ale jestli to je proste klasicke Spanelsko,tak to zase vyradim.
Sicilie a podobne je draha
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Byl jsem s Fischerem na Maltě, plná penze, při prohlížení prospektů krása, ale nakonec bez klimy uvnitř/slibováno/, takže v noci musel být člověk buď na šrot, nebo nemohl spát a musel do bazénu se schladit..Ale to by tak nevadilo, ale bohužel Malta je opravdu malta...Byl jsem zklamán, všude samý důchodci, byl jsem s kámošem , který neustále chodil, což není pro mne....
Ale Valetta je krásná, jen je to blízko Afriky, takže jsem se tak uvařil/usnul jsem na pláži/, že se mi vařila krev a těšil jsem se domů, kde pršelo..Průjem při úpalu je poměrně nezábavný...

Ale Valetta je krásná, jen je to blízko Afriky, takže jsem se tak uvařil/usnul jsem na pláži/, že se mi vařila krev a těšil jsem se domů, kde pršelo..Průjem při úpalu je poměrně nezábavný...

nepropadat panice...
ja jim neverim,ze klima bude. vsude ctu,ze si za ni priplaceli nebo nefungovala nebo sla pres obed a schvalne vnoci ne. Ja s eobavam,ze budu hodne nasrany. V eximu mi drze rekla jetsli enchcete tdole co popisujete s tech recenzi zazit musite si vybirat minimalne 4 hvezdu. ja sem nasel super hodnocene hotely,ale byly vscehny 1500 m od plaze a jezdit busem k mori uznate,ze je uplne dementni to ztraci atmosferu
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
tak sem vybrali levnejsi variantu zajezdu s tim,ze pocitame s horsim jidlem ostatnima vecma,ze neni AX v cene nebo WIFI,ale ma to slusne hodnoceni i kdyz par hodnoceni je desivych. usetrene penize chci dat za cestu busem po ostrove pripadne aqapark pokud tam bude
docela zajimave je ze stejny hotel ma FISCHER s vyjimkou AC zdarma o 10 tis draz pro ty 3 osoby. ono totiz treti osoba ma pristylku jen za 10 tis
http://recenze-hotelu.invia.cz/?nl_coun ... at+recenzi
docela zajimave je ze stejny hotel ma FISCHER s vyjimkou AC zdarma o 10 tis draz pro ty 3 osoby. ono totiz treti osoba ma pristylku jen za 10 tis
http://recenze-hotelu.invia.cz/?nl_coun ... at+recenzi
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +