Diagnostycky soft

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0

Příspěvek od pett »

smoula píše:
maros4341 píše:
smoula píše: Tak to je debil fakt (LOL) (LOL) (LOL)

si tu na fore tri minuty a uz nadavas do debilov - vo svojom predchadzajucom prispevku na toto tema som napisal, ze to nie je na amaterske pouzitie - asi si to nepochopil alebo nevies citat

ddaja: ak niekomu nieco poviem v sukromnej sprave tak predpokladam, ze si to necha pre seba - z totho dodvodu existuju sukromne spravy - slusny clovek to vie ( ak vsak nie je de*il)

Jo prosimte vysvetli mi jaky je rozdil mezi slovy debil a de*il? Predem dik

Nevím co jste čekali,,cenu do 10000,-??? :D :D tady se ale nejedná o nějaké čtečce,ale profi zařízení,se kterým se nechá už něco dělat,sice jen na určitých značkách ,ale zato pořádně.
Tomu kdo to dokáže využít se investice brzy vrátí,mě osobně to připadá jako dobrá cena vzhledem k tomu co to stojí nové.
Příště si najdi co vlastně Proxia znamená...

Nadávky do debilů jen svědčí o tvé neinformovanosti smoulo :? ;) :roll:
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

pett píše:
smoula píše:
maros4341 píše:
si tu na fore tri minuty a uz nadavas do debilov - vo svojom predchadzajucom prispevku na toto tema som napisal, ze to nie je na amaterske pouzitie - asi si to nepochopil alebo nevies citat

ddaja: ak niekomu nieco poviem v sukromnej sprave tak predpokladam, ze si to necha pre seba - z totho dodvodu existuju sukromne spravy - slusny clovek to vie ( ak vsak nie je de*il)

Jo prosimte vysvetli mi jaky je rozdil mezi slovy debil a de*il? Predem dik

Nevím co jste čekali,,cenu do 10000,-??? :D :D tady se ale nejedná o nějaké čtečce,ale profi zařízení,se kterým se nechá už něco dělat,sice jen na určitých značkách ,ale zato pořádně.
Tomu kdo to dokáže využít se investice brzy vrátí,mě osobně to připadá jako dobrá cena vzhledem k tomu co to stojí nové.
Příště si najdi co vlastně Proxia znamená...

Nadávky do debilů jen svědčí o tvé neinformovanosti smoulo :? ;) :roll:
Mi staci jen vycitat pamet zavad v jednotka a tak :)
Takze sry za debily :(
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

tak to ti staci nejaka multiznackova diagnostika - ale to sme uz zase na cene cca 2000eur - bosch kts, texa, atal
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
marosi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marosi »

Páni na nete najdeš dost softu, a dosť ľudí čo ti ti z pasie vedia oživiť. Len treba hladať a chcieť. Takých frajerov, že hod mi ten soft sem mám najradšej. SDú leniví niečo spraviť a všetko chcú na podnose aj ked to nevedia často použiť. A rozdiel medzi debil a deb*il normálny a slušný človek pochopí. Len toľko.
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

marosi píše:Páni na nete najdeš dost softu, a dosť ľudí čo ti ti z pasie vedia oživiť. Len treba hladať a chcieť. Takých frajerov, že hod mi ten soft sem mám najradšej. SDú leniví niečo spraviť a všetko chcú na podnose aj ked to nevedia často použiť. A rozdiel medzi debil a deb*il normálny a slušný človek pochopí. Len toľko.
Hoj ja nesem lenivy ja hledam na netu dene tak 5 hod. a bohuzel asi spatne protoze porad nemuzu nic najit a tak ze zoufalstvi tady prosim o radu nebo pomoc vis :(
manuals
Sběrač informací

Příspěvek od manuals »

Hoj ja nesem lenivy ja hledam na netu dene tak 5 hod. a bohuzel asi spatne protoze porad nemuzu nic najit a tak ze zoufalstvi tady prosim o radu nebo pomoc vis Smutný

Tak sediet 5h denne na nete to je naozaj zufalstvo , aspon si si mal nastudovat co je to proxia . Keby si tych 5h lezal pod nejakym peugeotom ,citroenom ci podobne tak by si si odpustil hlasky ako " debil " a nerobil tu zo seba ozajstneho SMOULU
marosi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marosi »

tak tak (wallbash) (LOL)
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Tak jeste jednou se moooc omlouvam za toho debila. (wallbash) (wallbash) (wallbash) Maroci muzes mi prosim napsat kde se da na netu ten soft sehnat nebo mi poradit jak to hledat abych to nasel PROSIM PROSIM :( :( Bud tady na foru nebo pomoci SZ.Predem mockrat diky
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

smoula píše:Tak jeste jednou se moooc omlouvam za toho debila. (wallbash) (wallbash) (wallbash) Maroci muzes mi prosim napsat kde se da na netu ten soft sehnat nebo mi poradit jak to hledat abych to nasel PROSIM PROSIM :( :( Bud tady na foru nebo pomoci SZ.Predem mockrat diky
A jakýže to soft vlastně scháníš??To je dost široký pojem,napiš něco konkrétnějšího ,na jaká auta ,nebo účel využití.Třeba ti dá někdo typ nebo odkaz....,není třeba trávit celé dny hledáním nalezeného,stačí jen pozorně pročíst fora ,jako například toto a na nejasné se slušně zeptat ;) .Pak možná zjistíš, že toho co opravdu s něčím funguje a nestojí to desetitisíce opravdu moc není.Softu se nechá z netu stahovat opravdu dost,ale většina toho je nepoužitelná pokud nevlastníš příslušné HW ,které leckdy stojí nemalé peníze,takže pokud nechceš být jen zběratelem softu ,snaž se předem zjistit i pro tebe reálnou dostupnost Hardweru.
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

pett píše:
smoula píše:Tak jeste jednou se moooc omlouvam za toho debila. (wallbash) (wallbash) (wallbash) Maroci muzes mi prosim napsat kde se da na netu ten soft sehnat nebo mi poradit jak to hledat abych to nasel PROSIM PROSIM :( :( Bud tady na foru nebo pomoci SZ.Predem mockrat diky
A jakýže to soft vlastně scháníš??To je dost široký pojem,napiš něco konkrétnějšího ,na jaká auta ,nebo účel využití.Třeba ti dá někdo typ nebo odkaz....,není třeba trávit celé dny hledáním nalezeného,stačí jen pozorně pročíst fora ,jako například toto a na nejasné se slušně zeptat ;) .Pak možná zjistíš, že toho co opravdu s něčím funguje a nestojí to desetitisíce opravdu moc není.Softu se nechá z netu stahovat opravdu dost,ale většina toho je nepoužitelná pokud nevlastníš příslušné HW ,které leckdy stojí nemalé peníze,takže pokud nechceš být jen zběratelem softu ,snaž se předem zjistit i pro tebe reálnou dostupnost Hardweru.
Shanim neco na Renaulty Peugoty Fiaty na diagnostiku jak je treba u Skodovek Vag-Com.Dik za radu
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

smoula píše:
pett píše:
Shanim neco na Renaulty Peugoty Fiaty na diagnostiku jak je treba u Skodovek Vag-Com.Dik za radu
no pokud se nemylim tak nic jako je vagcom na ostatni znacky nesezenes...teda ne zadara.Budes asi muset zainvestovat do profi zarizeni a na kazdou znacku zvlast aby to umelo to co umi vag
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

Na peugeoty s Citroenama je origo diagnostika jménem Peugeot Planet diagnostic

Stojí asi 40 litrů, , ale bude ti na nic když nemáš přístupové heslo na server.
Samozdřejmostí je kodování BSI modulů, flashovaní atd... to neuděláš KTS myslím že ani Atal to neumí
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

ATAL programování BSI modulů umí ,samozřejmě jen v rámci zákaznické konfigurace,umí též sehrát klíče u aut s jednotkami BSI
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

A nejaky soft na ty peugoty renaulty fiaty at umim aspon vycist pamet zavad(ŘJ motoru) kdyz uz nic jineho:( A kdyby to umelo akcni cleny nebo melo namerene hodnoty nebo komunikovalo i s jinyma ŘJ nez motoru by bylo super 8) :-) Dik za info
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

smoula píše:A nejaky soft na ty peugoty renaulty fiaty at umim aspon vycist pamet zavad(ŘJ motoru) kdyz uz nic jineho:( A kdyby to umelo akcni cleny nebo melo namerene hodnoty nebo komunikovalo i s jinyma ŘJ nez motoru by bylo super 8) :-) Dik za info
No tak na to právě potřebuješ ten ATAL,Bosch,Texu,Reflex,DecSuperscan.....a jiné multiznačkové diagnostiky s kterými tohle vše uděláš.
Nesháněj nic podobného a levného jako je VAG na VW,protože to prostě neexistuje a už vůbec ne na více značek dohromady a jak už jsem psal ,samotné softy jsou ti na nic,tyhle hračky potřebují svůj HW ,takže to neobejdeš.8)

Snad jen na staré auta do roku 2000 EUROSCAN ;)
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“