soft sériový na tdi 66kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vagus
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vagus »

furlong píše:vagus:
prosim,mohl bych se třeba pro tu epromku stavit ? když píšeš že jsi z Prahy...
samozřejmě bych ti to zaplatil
Jasně, dej vědět, kdy budeš mít cestu do Prahy a nějak se domluvíme. Kdyžtak napiš SZ.
Aktivista

Příspěvek od avatar »

nechcu ti radit ale pokud ti to nekdo spatne cipl nejaka firma tak ty mas narok to reklamovat. tkaze si tam zajed a at ti to daji do normalniho stavu a jeto
Aktivista

Příspěvek od avatar »

jo a vrati prachy samozrejme
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Hele, epromku jsem našel, takže ti ji vypálím a pošlu ti jí klidně v obálce, když mi napíšeš soukr. zpr. s adresou. Nic za to nechci, až budeš někdy v Praze, tak mě pozveš na pivo. :)

Jen teď nemůžu najít horské slunce, abych toho brouka přemázl (je v něm ještě od posledně nějaký BIOS ze 486ky či co (noteeth) ). Musím se znovu vypravit do garáže...

Kdybych ten zářič nenašel, tak zítra požádám sekretářku, aby až půjde do solárka, vzala broučínka s sebou a dopřála mu trochu povyražení (LOL)
furlong
Sběrač informací

Příspěvek od furlong »

avatar: ten člověk co mi to čipnul je temnej a dělá mrtvýho brouka...

vagus: dik. Trochu jsem to pohonil,kámoš mi to prý stáhne a vypálí :-D
tak uvidím. To pivo samozřejme platí,přes Prahu jezdím často.
Jo a sekretářka by mohla vzít do toho solárka třeba mně 8)
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

OK.
Jinak hlásím, že brouk pobytem na horském slunci všechno zapoměl a je připraven k novému úkolu. Ve skříni jsem mu našel ještě další 4 bratříčky tak jsem je poslal s ním - pro sichr.
Nakonec si ale kluci epromácký stejně moc neužili, protože namísto vzrušujícího dobrodružství s naší sekretářkou v solárku, je ozářil můj ochotný kolega na kuchyňském stole svým 20 let starým zářičem, který kdysi coby pubescent úspěšně používal při léčbě akné (rofl)

Takže, kdyby tvůj kámoš přecijen prodléval, stačí říct a druhý den máš - jak slíbeno - švába v poště.... a bez akné! (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“