Soft Vw group

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

talec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od talec »

Proč zužuje? Já mám jednoho ladiče a ten umí vše a bez problému ;)
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

Kornout píše:Pokud jsou stejný jednotky i SW, tak to tak stejně dělá každej, pak se to případně dá doladit. Ale při rozumné úpravě sériového auta to většinou není potřeba. Spíš je potřeba dělat tu diagnostiku před a po, to 99% ladičů právě nedělá a troufám si říct, že to ani většina neumí.
Spíš je sranda, když chce někdo upravit auto co nemá všechny komponenty v sérii, to se pak hezky zužuje výběr ladiče.
Nebo znamej prijel do nejakeho profi chip nebo neco takeho a uz neodjel pac mu spalili rj, tak on sam si sehnal jinou a dovezl jim tak a oni nevedeli jak prizpusobit immo...
Takze ani profi neni profi
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

To je jak když si koupím od Carsoftu program FLASH a budu čipovat sám nebo to pošlu jim, a oni mi za 5 litrů upraví soft a já ho tam tupě naleju a jako co z toho mám?To že se někomu za 14 dní vysere turbo a dojde ke mě a já to obseru?

Pokud čip tak jedině tam kdo to zná a má zkušebnu kde to odměří rovnou. Ale jsou lidi co si nechaj přes mail poslat soft,daj si ho do auta a v lepším případě umrtvý celý auto, v horším to jede jak sviňa a rupne turbo :D!Ale když prdne turbo tak je jim to jedno, daj tam nový a za tyden to dělaj znova :D Ale maj čip za 5 litrů :D

Mám jen supervaga na diagnostiku a borec dojel ke mě a prej furt mi vylítávaj hadice od turba, zvedl sem to a normálně hadice prasklá, tak sem dal novou, za chvíli vyletěl bajonet, ty zobáčky v kundě prostě. Řikam kdo to čipoval?No jeden borec to nalil a ještě to musel stáhnout, protože to jelo jak sviňa :D No tak si nakonec vydělal, dělal tam 3x turbo a to třetí stejně odejde, je to všecko POLSKEJ REPAS co sem slyšel, tak některý firmy to dělaj tak že se jim doveze turbo a oni maj na skladě repasovaný mrdky z polska co vydrží něco málo, ale nic moc. Takže tak se věci mají :D
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“