Emulze pod víkem ventilů 1,6 AKL /golf 4/
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no co, když má svou pravdu, tak ať platí
krásná příhoda co jsme měli teď mezi svátky:borci dotáhli Foc. 1.6TDCi, kupovali si tam od nás motor - vím že to byl cajk, z havárky na zadek najeto 7tis.km - prostě jak novej
namontovali a že to nemá výkon, že je motor špatnej a že ho chcou vrátit
mezi tím jsem se dozvěděl že už je to třetí motor, ten druhý měli odkudsi z prahy a tam ho vrátili jako že špatný
kámoš co to dělal říká - a co turbo? jo, to jsme kontrolovali, je bez vůle
to měli pravdu - bylo bez vůle, ale tak že s ním nešlo ani šroubovákem otočit
k tématu - ten šlem se prostě u některých aut dělá, někde je to neřešitelný...při každý výměně olej to utřít a neřešit
krásná příhoda co jsme měli teď mezi svátky:borci dotáhli Foc. 1.6TDCi, kupovali si tam od nás motor - vím že to byl cajk, z havárky na zadek najeto 7tis.km - prostě jak novej
namontovali a že to nemá výkon, že je motor špatnej a že ho chcou vrátit
mezi tím jsem se dozvěděl že už je to třetí motor, ten druhý měli odkudsi z prahy a tam ho vrátili jako že špatný
kámoš co to dělal říká - a co turbo? jo, to jsme kontrolovali, je bez vůle
to měli pravdu - bylo bez vůle, ale tak že s ním nešlo ani šroubovákem otočit

k tématu - ten šlem se prostě u některých aut dělá, někde je to neřešitelný...při každý výměně olej to utřít a neřešit
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
ja uz po zkusenostech dily z vrakecu montuju jen kdyz si je klient priveze sam, co si koupil to ma, a protoze uz jsem se nekolikrat navlik do pasti - co si to sehnal, to ja mam znamyho, tam bych sehnal lepsi atd atd
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.