kde prosim tě vidíš typ AAA u GIII? já tam vidím akorát 1H1....Fantik píše:Přítlačák a lamela z G III VR6 (AAA) a Setrvák (jednohmotnostní) z G III 1.9TDI (1Z).
asi se v tom plácám...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Luke288 píše:v tuhle chvili řešim to samý u OII. s chipem jsem nalital nejakych cca 30tis a tak pred mesicem jsem zaregistroval mirny prokluz na ctyrku, nechal jsem to bejt, obcas proklouzla, obcas ne, casem se to zhorsovalo, ted uz klouze i na petku a trojku. zajel jsem do servisu, tam mi rekli ze jedine vymena, ale pouze za tu samou, ze jina tam nejde. jenze to si vubec nepomuzu, abych kazdej rok menil spojku. takze si jedu pro silnejsi a uvidime co se bude dit
Jaká by byla cena na O2 ? TDI 1.9BOSCHFMTuning píše:se spojkama jsme si zažili už hodně problemu. napřiklad u original 150konovky 4x4 golfa upraveneho tak priblizne na 180-190koni. s originalni spojkou se po upravě ujelo přibližně 10tis a šla do kytek.. (celkova životnost 28tis.km). problem vyřešila organicka spojka. jedna se o dost pevnější material než zakladni obloženi spojky. ale neni to zas takovy hardcore jako keramika. vsadim se, že s keramikou se vaše manželky ani nerozjedous organickou spojkou je rozjezd stejně plynuly jako s originalni , spojka nijak nenarušuje komfort jizdy , je to opravdu velice podobne originalu ! idealni pru upravene auta s keryma se jezdi i do obchodu
. v golu ji už mame 25tis.km a drží jako nová. pokud máte zájem , můžu vam je dodat. popřípadě mi pošlete original lamelu na ktere se vymeni obloženi za organické! na ceně se dohodnem.
Takže to jako není poznat rozdíl mezi obyč setrvákem a dvouhmotovým??Jim píše:na O1 uz mam konecne tu VR6 spojku se setrvakem 1Z, slape krasne a bez problemu....vibrace nejsou zadne