Prosím o kontrolu logov 2.5tdi v6 AKE (VYRIEŠENÉ)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem ti psal jsi nezkontroloval a ptáš se co dálVsoft píše:Nikto nič ?

Mel jsi odpojit to táhlo (tzn vyndat tu segrovku, vyhodit to tahlo bokem) a rukou si s tou páčkou zahejbat...musí jít zlehka až na dorazy a lopatky maj "chrastit"

***VAG,PSA,Renault***
Regulácia ide krásne zľahka, a áno lopatky trošku chrastia.chosepm píše:Co jsem ti psal jsi nezkontroloval a ptáš se co dálVsoft píše:Nikto nič ?To že se z metru díváš jak se to pohybuje ještě neznamená, že je to v pořádku...
Mel jsi odpojit to táhlo (tzn vyndat tu segrovku, vyhodit to tahlo bokem) a rukou si s tou páčkou zahejbat...musí jít zlehka až na dorazy a lopatky maj "chrastit"Na tom logu to vidíš jak to nemuže uregulovat...
Tak problém vyriešený. Do váhy som vyvrtal dieru asi centimeter širokú, vyčistil čističom na brzdy aj z druhej strany, keďže tam nebola stena ale dierka dalo sa aj z tej strany a bolo tam bordelu dosť. No auto ide ako raketa. Bez dier vo výkone ťahá krasne do 4500. Okolo 3500+ si už aj jemne zadymy. Uvidíme ako to bude jazdiť a čo spotreba. Plyn už krásne reaguje na stačenie nie ako predtým, že som stlačil a lenivo sa to rozbiehalo do otačok.
Re: Prosím o kontrolu logov 2.5tdi v6 AKE (VYRIEŠENÉ)
Tak tenhle problém mám úplně stejnej, jen jsem tohle vlákno teď dočetl.Vsoft píše:Ahojte, vymenil som riadiaci vstrek, nastavil predvstrek, vyčistil vahu, no stale sa mi zda že to auto neťaha dobre. K tomu je citit pri pridani v okoli 2100ot/min nejaku vykonnostnu dieru...akokeby sa oslabil záťah a potom okolo 3200sa to vracia do ťahu normálneho. Logované na štvorke plny plyn od 1200 do skoro 4500ot/min Merané postupne kanál 03, 10, 11
Taky mi to do 2200 ot/min jede a pak díra. Ale já dával nový čerpadlo, tak jsem hledal chybu v nastavení, dneska jsem nastavil předvstřik na +-2 , ale je to jako traktor, tak ho zase stáhnu. Tak zítra kouknu na tu váhu.nějaký foto by se našlo?
Díky za tip