tak regulacni tycka chodi.Dnes sem mel cely den vahu vzduchu odpojenou a motor jezdil normalne a spotreba taky stejna otacky nekolisaly jen mi vyskocil na budikach emise do dilny.Tak co myslite ze je ta vaha spatna kdyz auto jezdi i bez ni?
tak vahu sem dal jinou a zatim ok ale furt mi vrta hlavou proc je auto tak hlucne kdyz slapnu prudce na plyn a kdyz pridavam tempomatem tak je tichy.Mate nekdo nejakej napad?Nebo neni tu nekdo z okresu melnik a okoli kdo by sito poslechnul a poradil mi?Dekuji
Tak dneska opet nastartuji a auto zas nejede s turbem po opetovnem nastartovani auto opet jede normalne.Vyjela mi chyba zase opet chyba cidlo (senzor) tlaku ale to sem daval nedavno nove.nevite nekdo co mam dal vymenit?Dekuji
A kde presne ten konektor je?Vim ze si rikal na levem nosniku a nejakej konektor sem tam nasel ale nevim jestli jeto on protoze tenhle vypadal v pohode chtel sem jit po kabelu ale jeto cely zaizolovany tak to budu muset odizolovat abych ten konektor poznal.Nebo nemas nahodou fotku?