[/quote] kolik tam je motorků? krokových respektive těch hejbadel s ručičkami?
víš co udělá elektromotorek když ho zapojíš na výstup zesilovače a pustíš hudbu?
je to kravina, málo pravděpodobná. Najdi někoho komu to hraje a přemluv ho ať to nafotí a rozpíská, odkud to jde. Kdybych byl vymejšleč přístrojovek a dostal rozkaz ušetřit 10 korun na piezoměniči, pustil bych ty 3 kilohertzy do těch ručiček
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
pošlete mi někdo starej funkční budík a já vám na něj zahraju skladbu money od pink floyd pokud to půjde, aspoň se pobavíte, dám to na youtube.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
nema byt nahodou tu repracik ??? ze je na zadnom kryte pripevneny?? ... ja sice nemam nic na zadnom kryte ... ale tak uz chcem konecne aspon toto opravit ...
nema byt nahodou tu repracik ??? ze je na zadnom kryte pripevneny?? ... ja sice nemam nic na zadnom kryte ... ale tak uz chcem konecne aspon toto opravit ... a nejaky tam jebnut.. kto je ochotny a ma doma pristrojovku na predaj pripadne je dokonca ochotny to rozobrat apozriet sa ?? dakujem
Cervene kruzky ...
Napadla ma jedna vec... ked som minule mal dole plasty pod volantom, tak tam niekde pod klucom zo spodnej strany bol maly repracik, nebude to ten co vydava vsetky tie zvuky?
Je tu niekto kto ma na predaj budiky pripadne je ochotny pozriet na svoje a odfotit mi budiky ? Nech viem co mi chyba ... pripojit repracik sa na tie kontakty bojim ... aby som nieco neodpalil ...