servisní historie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
a řešil si to s Cebií? chtěl si nějakou odpověď, proč tomu tak je? vrácení peněz, náhrada škody? Protože když něco garantují, tak za to musí nést zodpovědnost.machal22 píše:Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.
Jak jinak lépe zjistit počet km a stav vozidla?
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
Pendrek by vyresil,
tyhle zlodejske firmy,zastupovane drahejma pravnikama jsou temer neprustrelny a ve finale by z tebe udelaly toho pachatele,co na aute neco menil a kamufloval.Podobny pripad se stal znamemu a ve finale vysetrovala policie jeho,nastesti se vsechno vysvetlilo,ale stalo ho nekolik bezesnych noci.
tyhle zlodejske firmy,zastupovane drahejma pravnikama jsou temer neprustrelny a ve finale by z tebe udelaly toho pachatele,co na aute neco menil a kamufloval.Podobny pripad se stal znamemu a ve finale vysetrovala policie jeho,nastesti se vsechno vysvetlilo,ale stalo ho nekolik bezesnych noci.
-
- Aktivista
souhlasí, cebie má data pouze z čechmachal22 píše:Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Hm to je hezký, sice mám auto původem z čech, ale právě u cebie jsem ho nechal prověřit a zdálo se, jako nepřetočené (podle údajů)
jediné co jsem kontroloval na místě byla síla laku a přes vag, jestli nemá uložené nějaké chyby (které se dají podle mě stejně vymazat).

TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
dobře ti tak, platils a dostal jsi luxusní výsledek, kdybys to měl zadara tak zjistíš realitu:-)machal22 píše:Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.
myšleno v dobrém taky sem se nachytal.dneska vlezu do auta projedu, poslechnu, projedu po děravý cestě, plnej dopředu, plný brzdy, kouknu na odstín laku, kouknu na lemy u prahů, jestli jsou rovný a naní na nich zákus od rovnací stolice, ... jo a ke konkrétnímu autu si najdi na netu kde rezne a mrkni pod tapec:-) zjisti jak tlakuje motor do oleje a do vody, stav kapalin, jsou i další triky, třeba šroubky co držej krycí díly zpravidla poznáš jestli je někdo šrouboval, většina opravářů má ten elektrickej utahovák a na konci to pěkně označí šroubky

Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."