servisní historie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

Toledo sxe, začni u toho, že si pořádně přečteš, co vlastně Cebia nabízí za služby, co kontroluje a co garantuje... snad to pak pochopíš 8)
GIV Variant TDi ???kW
machal22
Přispěvovatel

Příspěvek od machal22 »

Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

bls jsou take bez dpf, prvni kusy. nekdo to tu i pise ze se mu to dostalo pod ruce
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

machal22 píše:Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.
a řešil si to s Cebií? chtěl si nějakou odpověď, proč tomu tak je? vrácení peněz, náhrada škody? Protože když něco garantují, tak za to musí nést zodpovědnost.

Jak jinak lépe zjistit počet km a stav vozidla?
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
machal22
Přispěvovatel

Příspěvek od machal22 »

Neřešil,ono po roce se těžko něco reklamuje a hádat se stou jejich mašinérii tak na to nemám nerva. Prostě pokud si nekoupíš auto od novoty a nebo od někoho s rodiny tak tu záruku fakt nemáš.
Fordak
Přispěvovatel

Příspěvek od Fordak »

Pendrek by vyresil,
tyhle zlodejske firmy,zastupovane drahejma pravnikama jsou temer neprustrelny a ve finale by z tebe udelaly toho pachatele,co na aute neco menil a kamufloval.Podobny pripad se stal znamemu a ve finale vysetrovala policie jeho,nastesti se vsechno vysvetlilo,ale stalo ho nekolik bezesnych noci.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

machal22 píše:Taky jsem si nechal prověřit auto u cebie. Všechno ok servis, kilometry no prostě radost číst. Auto dovezení z Rakouska. Po roce jsem měl auto na diag. Kvůli nefunkční klimě a jak jsem brouzdal tak jsem narazil na zapsané závady od začátku prodeje a nestačil jsem se divit při kolika kilometrech se, co zapsalo. Prostě stočený jako prase a hlavně že na cebii mi poslali graf, jak auto jezdilo do servisu a jak ty km souhlasí. Ho..o souhlasí.
souhlasí, cebie má data pouze z čech (wallbash) co se dělo před dovezením nezjistí
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

Hm to je hezký, sice mám auto původem z čech, ale právě u cebie jsem ho nechal prověřit a zdálo se, jako nepřetočené (podle údajů) :( jediné co jsem kontroloval na místě byla síla laku a přes vag, jestli nemá uložené nějaké chyby (které se dají podle mě stejně vymazat).
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

dobře ti tak, platils a dostal jsi luxusní výsledek, kdybys to měl zadara tak zjistíš realitu:-)
myšleno v dobrém taky sem se nachytal.dneska vlezu do auta projedu, poslechnu, projedu po děravý cestě, plnej dopředu, plný brzdy, kouknu na odstín laku, kouknu na lemy u prahů, jestli jsou rovný a naní na nich zákus od rovnací stolice, ... jo a ke konkrétnímu autu si najdi na netu kde rezne a mrkni pod tapec:-) zjisti jak tlakuje motor do oleje a do vody, stav kapalin, jsou i další triky, třeba šroubky co držej krycí díly zpravidla poznáš jestli je někdo šrouboval, většina opravářů má ten elektrickej utahovák a na konci to pěkně označí šroubky :-) naopak nemá smysl kontrolovat velikosti spár karosářských dílů, tohle umějí udělat dokonale. diagnostiku asi sebou ani neber, stejně je to všechno načipované. gumy na pedály se dají koupit nové, pokud nebudou lehce ošlapaný tak asi nebudou origo. kouknu ještě jak to hulí za studena, jak to smrdí za tepla a tak dále, dlouhá štreka a nakonec koupíš totáklu svařenou ze 3 aut. :-) ps klidně si koupím auto s 300Kkm když má dobrou kastli.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“