Stejný názor?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Domecek
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Domecek »

Znám tři majitele X6 jak zaznělo (divokého prasete) (rofl) a všechno to jsou blázni.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

MadMar - kolikrát ti nerozumím, ale to je patrně problém na mé straně. Zákoutí tvých odpovědí nedokážu odhalit. Ale co se týče "samoživitelek", i když jsem velice pro jakékoliv normální sexuální hrátky, tak v době možností stát se omezeně sterilní se stát samoživitelkou také něco vypovídá o dotyčné..Přirážet ano, ale přemýšlet patrně ne. A že jsou kolikrát promyšlené samoživitelky, které se nevdají jen proto, aby dostali vyšší podporu a vydávají se za "samoživitelku" i když bydlí s "manželem". Když je kolikrát vidím fňukat v TV, s posledním typem mobilu a domácím kinem, říkám si, máme všichni trpět zato, že přirážíš dobře, ale chlapa hned odradíš? Těm opravdu ve špatné situaci se omlouvám.. :)
nepropadat panice...
golf boost
Přispěvovatel

Příspěvek od golf boost »

Obdivuji vás že příspěvky od MadMar ještě čtete, podívám se max na první větu a pokračuji protože nemá význam číst něco co absolutně není k tématu.
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

golf boost píše:Obdivuji vás že příspěvky od MadMar ještě čtete, podívám se max na první větu a pokračuji protože nemá význam číst něco co absolutně není k tématu.
jsi (možná)svobodný člověk tak to nečti, tvůj komentář je off topic :-)
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jericho-3 píše:MadMar - kolikrát ti nerozumím, ale to je patrně problém na mé straně. Zákoutí tvých odpovědí nedokážu odhalit. Ale co se týče "samoživitelek", i když jsem velice pro jakékoliv normální sexuální hrátky, tak v době možností stát se omezeně sterilní se stát samoživitelkou také něco vypovídá o dotyčné..Přirážet ano, ale přemýšlet patrně ne. A že jsou kolikrát promyšlené samoživitelky, které se nevdají jen proto, aby dostali vyšší podporu a vydávají se za "samoživitelku" i když bydlí s "manželem". Když je kolikrát vidím fňukat v TV, s posledním typem mobilu a domácím kinem, říkám si, máme všichni trpět zato, že přirážíš dobře, ale chlapa hned odradíš? Těm opravdu ve špatné situaci se omlouvám.. :)
a o chlapovi to nic nevypovídá že? dyť vony si za to můžou samy :-(
prosímtě ukaž mi jak vypadá samoživitelka kvůli podpoře a .... ach jo
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Aniž bych chtěl omlouvat chlapy, zatím mimo špecky a podvazováním koulí zůstává pouze přerušení soulože, což má na psychiku muže destrukční vliv a mohl by mít i trvalé následky..Takže žena pro svou ochranu může používat tabletku..
A divím se, že nevíš, že když utajená manželka přizná normálně otce, ale nevezme si ho, tak je automaticky samoživitelka a on platí jen alimenty..Ale jakmile by si jej vzala, jako manželka nedostane tolik, protože ji má živit manžel. Stát ve své blahosklonosti chce pomoci ženám s dětmi, které nemůže právě živit manžel. Ale to neznáte českou hadimršku a vykutáleného utajeného manžela, aby na té blahosklonosti nevyzráli. Tím ale vůbec netvrdím, že samoživitelka nemusí být v prekérní situaci..Dozvěděl jsem se to náhodou, když mi bylo divné , že v mém okolí u známých nikdo z mladých neslavil svatbu, tak jsem se ptal a byl náležitě poučen... :)
nepropadat panice...
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jericho-3 píše:Aniž bych chtěl omlouvat chlapy, zatím mimo špecky a podvazováním koulí zůstává pouze přerušení soulože, což má na psychiku muže destrukční vliv a mohl by mít i trvalé následky..
tak o tomto se rozhovoř, mám načteno asi 20 knížek psychlogie a psychiatrie, psychopatologie, ale toto v nich opravdu není.

Myslíš to jen jako ironii že? pověz konkrétně které trvalé následky by měl mít chlap kterej ho stihne vytáhnout?

já se nebojím od přírody, něčím mně obdařila, umím ho použít, povinnou výbavu si vozím při ruce, nejen ty klíče na kola a hevery co má mít každý řidič při ruce i během stání (na semaforech)

...Teďkon mám zajímavou knížku z roku 44 je psaná takovou tou pěknou češtinou, , taková praktická příručka, co dělat při styku, člověk by to do ní neřekl, možná se bude za pár let hodit, klíčové části už mám nazpaměť, kam se dívat, co číst a jak, kam sáhnout, jak zahřát ženskou, kde chladit, ... trauma z toho mít nebudu,

ještě k té politice:
Já prostě a jednoduše nemusím totalitní inženýry z ruska a spojených zemí. Pokud mi mužík slíbí, že příště mi nad hlavou poletí v TU-160, což už se stalo, tak vím co mám dělat, nebudu se zatím rozmnožovat ale připravím pro to vhodné podmínky... :-) chci být svobodný a nejen v občanském průkaze. pokud se bude rusák držet zpátky tak to bude pro nás oba fajn.
:-)
Naposledy upravil(a) MadMar dne 06 zář 2014, 22:09, celkem upraveno 1 x.
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jericho-3 píše:Aniž bych chtěl omlouvat chlapy, zatím mimo špecky a podvazováním koulí zůstává pouze přerušení soulože, což má na psychiku muže destrukční vliv a mohl by mít i trvalé následky..Takže žena pro svou ochranu může používat tabletku..
A divím se, že nevíš, že když utajená manželka přizná normálně otce, ale nevezme si ho, tak je automaticky samoživitelka a on platí jen alimenty..Ale jakmile by si jej vzala, jako manželka nedostane tolik, protože ji má živit manžel. Stát ve své blahosklonosti chce pomoci ženám s dětmi, které nemůže právě živit manžel. Ale to neznáte českou hadimršku a vykutáleného utajeného manžela, aby na té blahosklonosti nevyzráli. Tím ale vůbec netvrdím, že samoživitelka nemusí být v prekérní situaci..Dozvěděl jsem se to náhodou, když mi bylo divné , že v mém okolí u známých nikdo z mladých neslavil svatbu, tak jsem se ptal a byl náležitě poučen... :)
a víš kde je jádro pudla? pokud nejsou všichni tví příbuzní majitelé továren, možná to bude jen tím že by neměli z čeho zaplatit bydlení a školy pro děcka nemyslíš? Ve švédsku nebo švýcarsku podobné problémy nehlásí...
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Prosim uz nic nepis....pro madmar
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

golf boost píše:Obdivuji vás že příspěvky od MadMar ještě čtete, podívám se max na první větu a pokračuji protože nemá význam číst něco co absolutně není k tématu.
Nečtěte. Njn, ale když na ulici potkáš například člověka postiženého Downovým syndromem, po mozkové obrně nebo po úraze na vozíku, taky neodvracíš oči. Chápeš, že ti lidé jsou nemocní nebo, že si vylosovali špatnou kartu.
Lidé trpí různým postižením. Některá jsou vidět, jiná na první pohled ne a není slušné je přehlížet nebo jimi opovrhovat.
MadMar - Šílený Marek, by taky jistě chtěl být zdravý a radovat se ze života jako ostatní.
Maniodepresivní psychóza je psychická porucha, jejímuž propuknutí nelze nijak zabránit. Možná jen potřebuje jinou léčbu nebo nezapomínat brát léky včas a zas to bude lepší. ;)
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

JeníkRS píše:Prosim uz nic nepis....pro madmar
Neboj, myslel jsem, že má aspoň smysl pro humor a trvalé následky u muže při přerušované souloži jej aspoň rozesmějí..Ale že každý, kdo nefňuká a nežije ve Švédsku nebo Švýcarsku je milionář, mě dorazilo. :)
nepropadat panice...
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

1)
Nečtěte. Njn, ale když na ulici potkáš například člověka postiženého Downovým syndromem, po mozkové obrně nebo po úraze na vozíku, taky neodvracíš oči. Chápeš, že ti lidé jsou nemocní nebo, že si vylosovali špatnou kartu.
2)
Lidé trpí různým postižením. Některá jsou vidět, jiná na první pohled ne a není slušné je přehlížet nebo jimi opovrhovat.

3)
MadMar - Šílený Marek, by taky jistě chtěl být zdravý a radovat se ze života jako ostatní.
Maniodepresivní psychóza je psychická porucha, jejímuž propuknutí nelze nijak zabránit. Možná jen potřebuje jinou léčbu nebo nezapomínat brát léky včas a zas to bude lepší. ;)[/quote]

1) tohle jest argumentační klam typu neexistující souvislost, neboli také zdánlivá souvislost,
2) co tím chceš říct? připadá Ti že se neraduju ze života? :-) Docela ano, poslední dobou mě přítomnost zde těší :-), mám pěkný autíčko, holku, přátele, dobrou práci a elektriku zadarmo :-)
3) co tím chceš říct konkrétně? neboj jsi anonymní, rozhovoř se...
Napovím:
Bipolární afektivní poruchou netrpím, neboj, a i kdyby si to možná na základě Tvého příspěvku někdo mohl myslet, je mi to jedno. Pokud jsi o tom nevývratně přesvědčen, odeber se do švédska k nobelovu výboru, budeš první na světě kdo diagnostikoval BAP přes klávesnici. Pravděpodobnější ale je, že jen nevíš komu a co přesně píšeš. Připoj se ke stádu které mně nečte, bude to pro vás lepší.
Ti, kdo čtou dál, možná se dozvědí zdarma něajké užitečné info nejen o volnoběžce alternátoru.

Přezdívka MadMar je odvozena, jak již správně mnozí pochopili, od filmu MadMax, taky ho někdy zkoukni a pak přemýšlej... většina taky tenkrát nebyla na jeho straně :-) Hlavně první díl, ty dva další už se moc nepovedly. Pokud se někdo rozhodne použít v diskusi argumentační klam nebo zavádějící tvrzení, neboj, umím ho nejen rozpoznat ale i se s tím vypořádat, a to nejen psychicky, ale hlavně i verbálně :-)
Naposledy upravil(a) MadMar dne 07 zář 2014, 09:15, celkem upraveno 1 x.
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jericho-3 píše:
Ale že každý, kdo nefňuká a nežije ve Švédsku nebo Švýcarsku je milionář, mě dorazilo. :)
aha, jenom jsem to nepochopil, kdybys dal uvozovky nebo něco tak, tak možná pochopím a zasměju se.

označ prosím v textu kde toto tvrdím, opět mám špatné kognitivní schopnosti takže to ze svého textu nedokážu správně odvodit.
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

jeníku prosímtě už nečti :-)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

MadMar píše:
jericho-3 píše:MadMar- skvěle jsi mne pobavil a máš v mnoha věcech pravdu. Jen trošku nerozumím tomu apriori odsuzovat někoho už jen proto, že jede v X6 nebo v jiném bouráku. I blb v Trabantu nadělá pěknou paseku. Ale zase máš na druhé straně pravdu, že kupec X6 je asi jinak kompletován , než třeba já..Ale mnoho lidí má porušené sebevědomí, tak hledájí různé náhražky...Ale každý to má prostě jinak a nám je do toho prdlajs.. :)
od jakého slova se odvozuje slovo zvýrazněné tučně?

trabantů s podválem potkávám ve 130 na D1 desítky, všichni mají ze zásady černě polepená okna, jsou to typičtí představitelé prasojízdy protože dvoutaktní motor 600ccm na 13O km teprve začíná brát odspoda, obrovská Ek (pro hlupáky kinetická energie, učí se na 2 stupni ZŠ) karoserie vážící celých 600kg představuje vážné nebezpečí pro osobní vozidla dnešních parametrů, zvláště při nárazu zezadu, protože typická škoda octavia má jen 3 metry železa za řidičovými zády. a trabant 601 limousine má většinu hmotnosti v úrovni lýtek řidiče octavie, proto ho při kamikaze nárazu zezadu může vážně poškrábat za lopatkou.

zato jsem nikdy neviděl černé X6 biturbo jet více než 130. protože všem podle pátého přikázání článku po dosažení v=95 kmh jeblo v engine a kvůli neprostoru pro přístup k motoru stojí všechny na vrakovišti k ekologické likvidaci. Jedinou vážnou havárii tohoto vozidla jsem viděl ve světě mororů ročník 1988. Majitelé jsou ohleduplní, čestní a odpovědní, proto již vyhledávají vozidla lepších jízdních vlastností a větší hmotnosti, jsou zcela zmatení bohatým výběrem ATEST 8SD černých tapet na okna, aby represivní a buzerační orgány neviděly jejich ustarané obličeje na HD rychlokamerách umístěných na a,b,c,d,e,f,g,h....x,y,z kilometru D1 v obbou smerěch.....

navíc po 10h odpočinku v práci mívám před očima vlčí mlhu a v hlavě naděláno, o čemž správně svědčí řada zdejších odborníků svými duchaplnými a hluboce citově něžnými příspěvky.

Jsou to vesměs nejlepší kapacity na naftové spalovací motory a ECU tažného zařízení nejvyšší úrovně vyrobené v číně,
umějí briskně rozšifrovat všechny blokující kody její komunikace

jejich nevývratné přesvědčení je, že brzdové kotouče významných výrobců jsou vyrobeny z chrommolybdenové oceli tajně okopírované od NASA, nepodléhající vlivu teplot 1000 K, vlivu radiace a působení vysoce korozivní lázně soli ve vodě.

je to takto srozumitelnější pane policisto? (který sem tam možná někdy mažete nevyhovující přízpěvky?)
Upřímně děkuji za pobavení (noteeth) (noteeth) (noteeth) (noteeth)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“