altea píše:VAG - čidlo vnitřního prosotoru (sporadická), chybná odezva
Mikrospínač na zámku kapoty O.K.
Vydělali jsme čidlo, prostříkli konektor - závady komfortky 0
Neví někdo, co by s tím čidlem mohlo být?
Díky.
na octaviach II a golfoch V staci napruzit kontakty v konektore ktory sa napaja do tej rj. len neviem ci to ma tak aj altea. tie snimace su priamo osadene v tej jednotke a ukryte pri stropnom svetielku
Ano, má. Ve středu před stropním světlem je plastová vypouklá mřížka (jde vydělat) a pod ní jsou 3 snímače (levá, střed a pravá strana).
Vedou do toho asi 3-4 dráty (teď nevím) a konektor.
Myslíš, že to nemá dostatečný kontakt?
altea píše:Ano, má. Ve středu před stropním světlem je plastová vypouklá mřížka (jde vydělat) a pod ní jsou 3 snímače (levá, střed a pravá strana).
Vedou do toho asi 3-4 dráty (teď nevím) a konektor.
Myslíš, že to nemá dostatečný kontakt?
ja som sa s tym stretol asi u 2 octaviek a 3 golfoch. a pomohlo to. zatial sa nevratili tak uvidime, ale po napruzeni kontaktov OK. tak skus
Jinak,tyto čidla mám doma nové-asi 3 a to včetně náklonového čidla.pokud máš alarm bez náklon.čidla a dáš tam toto moje,stačí pouze přikódovat.Budu ode dneška ale do neděle mimo,tak pokud ho budeš chtít,tak v neděli budu na příjmu na cosby@centrum.cz
cosby píše:Jinak,tyto čidla mám doma nové-asi 3 a to včetně náklonového čidla.pokud máš alarm bez náklon.čidla a dáš tam toto moje,stačí pouze přikódovat.Budu ode dneška ale do neděle mimo,tak pokud ho budeš chtít,tak v neděli budu na příjmu na cosby@centrum.cz
ale potrebuje aj vymenit tlacitko na B stlpiku !!!