přesně tak to je,fouká nesmysl a nejede,zreguluje a letí jako z praku,ale jak jsem psal výše,na červíka jsem udělal podlořku takže je o cca 1-2 mm delší směrem k táhlu regulace a problém je pořád,jediná změna je pomalejší náběh v nízkých ot,když je EGR ON je to lepší.
No....zajimalo by me cim to tedy je..kolikrat kdyz na to slapnu tak je tam max 1.6bar a hned zreguluje,nekdy nebo spis v jinych otackach na to slapnu a vyleti cca na 1.9b a hned zregukuje...cby to mohlo delat??
turbo už tam je cca rok,po měsíci jsem byl na kontrolu a seřízení a nic se nezměnilo a nějak jsem se s tím smířil a jezdil,jenže už mě to nebaví a mám chuť to řešit,když to vyřeším tak supr,když né tak to celý zahodím a koupím si tramwajenku.
fiorhy píše:turbo už tam je cca rok,po měsíci jsem byl na kontrolu a seřízení a nic se nezměnilo a nějak jsem se s tím smířil a jezdil,jenže už mě to nebaví a mám chuť to řešit,když to vyřeším tak supr,když né tak to celý zahodím a koupím si tramwajenku.
Kupoval jsi ho nove nebo starsi ? na kontrolu a serizeni u koho ?
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
nové vč. montáže v Jablonci v TURBOSPORTu a i tam jsem byl s autem po měsíci na přenastavení a problém přetrvává,tbd mě stálo přes 16k a už se mi do něj nechce cpát ani korunu
ale napsal jsi tady prizpevek který jsi smazal ze to dělalo i z předchozím turbem (před montazi TSA 180 ) a se zmenou softu . tak ze problém asi bude nekde jinde ???
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
na slabším softu jsou špičky menší ale jsou a auto se chová stejně,na serii softu se seriovým turbem to dělá taky,neříkám že je to turbem,ale všechno kromě motoru jako takovýho je nový