Škoda Superb - motor

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

JanaSv píše:Už jsem koukala nevím sice jestli jsou pěkný, ale na rozdíl od BSS tam nějaký jsou. A vy to umíte přehodit? :)
Spravit sa to da no bude tam treba poriesit elektroniku motora kedze motor BMM ma snimanie uhloveho zrychklenia kluky pomcou Hallowho clanku, nie indukcny ako to ma BSS. A zadalsie ani motor BMM nieje ziadna vyhra. Aspon ze nema vyvazovaky. Neuviedla ste co sa tomu motora prihodilo. Ci je naozaj nutna vymena celeho motora? Takze tazko Vam nieco poradit. Pokial je ten motor naozaj KO tak, kazdopadne najlacnejsie a najvhodnejsie riesenie pre Vas bude rozhodne vymena motora za druhy BSS a nasledny rychly predaj auta. Alebo predaj auta ako celku za zostatkovu hodnotu niekomu kto si to uz bude vediet poriesit sam (sa mu to oplati). Pretoze korektna prestavba nie zrovna lacna zalezitost, pokial si mate zaplatit cloveka ktory to spravi tak ako to ma byt. A ked by som uz riesil prestavbu motora tak osobne by som tam strcil motor AWX, alebo AVF a bude na dlho pokoj.
JanaSv
Nováček

Příspěvek od JanaSv »

Je zadřená klika a vačka. Asi nechám dělat generálku motoru.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nejsem si jistej jestli je to tady vůbec proveditelný, v případě zadřené kliky atd. ? cenu nový klikovky si netroufám odhadovat..
je potřeba nakontaktovat správný lidi, sehnat se dá cokoliv
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“