Volnoběh AHF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravim Když jsem ještě měl octávku s motorem AHF tak jsem absolvoval taky tenhle maraton.
Měnilo se všechno možný i nemožný.Pomohlo vyměnit dvouhmotu za jednohmotu.
Po ujetí asi 30 tisíc kilometrů byly horší rozjezdy spojka byla taková drsná tak jsem to nechal předělat zpět na dvouhmotu a při dobržďování opět třepání jako když to jde na tři válce.Hledal jsem kde se dalo a dopátral se toho že to chvění způsobovala nějaká chyba v ŘJ motoru 038906018AM a že po odpojení spínače pedálu spojky by to mělo přestat.Tak jsem ho odpojil a opravdu to chvění přestalo.Spotřeba byla stále stejná a žádný jiný vliv po odpojení toho spínače jsem nezaznamenal.
Měnilo se všechno možný i nemožný.Pomohlo vyměnit dvouhmotu za jednohmotu.
Po ujetí asi 30 tisíc kilometrů byly horší rozjezdy spojka byla taková drsná tak jsem to nechal předělat zpět na dvouhmotu a při dobržďování opět třepání jako když to jde na tři válce.Hledal jsem kde se dalo a dopátral se toho že to chvění způsobovala nějaká chyba v ŘJ motoru 038906018AM a že po odpojení spínače pedálu spojky by to mělo přestat.Tak jsem ho odpojil a opravdu to chvění přestalo.Spotřeba byla stále stejná a žádný jiný vliv po odpojení toho spínače jsem nezaznamenal.
octavia 1,9 TDI 81kw AHF
Jen se připojím taky z nějakou zkušeností, já mám to samý a zjistil jsem, že když se překóduje řídící jednotka jakože je to automat (jako převodovka), tak to nedělá. Jinak sem nic zvláštního nevypozoroval čím to je. Ale už mi to dělá minimálně dva roky, občas mě to chytne a zjišťuju čím to je a pak mě to přejde když nic nepomáhá
přismrdnu se.. mám agr a ted jak začalo mrznout tak mi to dělá podobně co píše tazatel.. nastartuju (chytne na brnk) a na otáčkoměru i poslechem je slyšet a je to i cítit jak motor jakoby lehce zakopává v rozmezí za 30otáček kolísá ručička, pak se rozjedu, ujedu 200m a auto cukne jako by mě ze zadu nekdo potáhl a pak už jede normálně a zakopávání taky přestane.. nejaký typ?
O1 1.9TDi combi AGR 96kw
BMW E39 525 MTDS sedan 150kw?
BMW E39 525 MTDS sedan 150kw?