ještě chvilku jo, pak bude přechodný období a po 30 letech je to ofiko veteránTDI tech píše:A co myslis do kedy nam EU byrokrati tie nase veterany dovolia prevadzkovat?Jarda S. píše:řešení je nekupovat auto novější než 2004,
Změny od 1.1.2015 aneb co s emisema?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co jsem slyšel od známého tak diesel od 2001 a benzin od 2004...takže pokud máte pod ten určitej rok jste v klidu..
budou se i fotit auta na stk a půjde to online do Prahy ..
Naposledy upravil(a) n3rv dne 22 úno 2015, 15:28, celkem upraveno 1 x.
Octavia I Combi 1.9 TDi ASV
To už jsem dávno, ale mému autu něco málo ještě chybíLadas píše:jak budeš zase v kategorii 30+ myslím že nebude zase takový problem

Co já jsem četl, tak největší problém budou mít motory PD s kouřivostí při axceleraci, nebo jak to nazvat. Hlavně škodovky octávie, protože výrobce při schvalování ojebal jeden údaj a do dnes to řešila povolená tolerance, ale ta se od nového roku zrušila nebo snížila.
Konečně on celý ten nový zákon je jeden velký paskvil, protože nařizuje STK při měření emisí vytočit motor přes 5000 ot/bez vyjímky a to bohužel u nových motorů není možné díky omezovači.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!