[Vyřešeno] Nastavení rozvodů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Otocil sem cerpadlo o 180 stupnu a uz se mu chce, ale jak kdyby mel malo nafty, takze poctam ze su o zub. Ale na kterou stranu
Bóďa
Jinak když sem zajištoval čerpadlo vrtákem, tak to nebylo stoprocentní a dalo se s tím ještě o zub sem a tam hýbnout. Má tendenci chytnout, ale jak kdyby bylo málo nafty, tak se to hádá.
příšerné chlape ty ani nevíš co to je šestka vrták, přípravek na vačku, a pochybuju že umíš najít nulu v okně u motoru,
věnuj se spíš pumpování kol jak rozvodům
Bóďa
Jinak když sem zajištoval čerpadlo vrtákem, tak to nebylo stoprocentní a dalo se s tím ještě o zub sem a tam hýbnout. Má tendenci chytnout, ale jak kdyby bylo málo nafty, tak se to hádá.
příšerné chlape ty ani nevíš co to je šestka vrták, přípravek na vačku, a pochybuju že umíš najít nulu v okně u motoru,

- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kdyby ten vrtak mel aspon nasazenej ve vrtacce, tak by se tam chyt a drzel byslovacek.milos píše:Otocil sem cerpadlo o 180 stupnu a uz se mu chce, ale jak kdyby mel malo nafty, takze poctam ze su o zub. Ale na kterou stranu
Bóďa

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
určitě jo, na tom už sem se taky vydrbal, ale když sem se podíval jak daleko zalezl, tak to zajištěný bylo dobřekatany píše:máš ten vrták určitě v tý díře ? jednou jsem se trefil někam vedle a dost mi to zamotalo hlavu než mě to trklo. každioádně se zajištěnym čerpadlem bys tam neměl mit vůli na 2 zuby.

slovacek.milos: prosím tě, nespamuj mi to tu, jestli k tomu nemáš co říct, tak si běž radši osázet zahrádku..
exBMW e90 320d 120kw
exSEAT Toledo 1M, 1.9 TDi 81kw AHF, puky tt, 288mm, egr off, kat off, soft by jini 108@334
exSEAT Toledo 1M, 1.9 TDi 81kw AHF, puky tt, 288mm, egr off, kat off, soft by jini 108@334
ted jsem delal to stejny... prisaham bohu nastartovat to neslo...vse nastavene dobre... ten den to proste nechytlo a prijdu druhej den a brnk...
Odvzdusnoval jsem to pomoci kanystru a hadice a nafta strikala behem 3 vterin ale chytnout ne a ne.
je fakt ze uz baterka malo tocila tak jsem to vzdal a nabil ji a rano hned...
Odvzdusnoval jsem to pomoci kanystru a hadice a nafta strikala behem 3 vterin ale chytnout ne a ne.
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
mě to škytalo, snažilo se to, ale jak říkáš, taky sem odvzdušnoval přes lahev a u vstriku už šla čistá nafta bez bublin, ale jak dojdu z práce, tak to ještě zkusím, než ty rozvody zas rozhodím.meeiro píše:ted jsem delal to stejny... prisaham bohu nastartovat to neslo...vse nastavene dobre... ten den to proste nechytlo a prijdu druhej den a brnk...

exBMW e90 320d 120kw
-
- Aktivista
romanespana píše:nekdo to nepochopí protože je to http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 1159,d.ZGUslovacek.milos píše:
kdyby ten vrtak mel aspon nasazenej ve vrtacce, tak by se tam chyt a drzel by