Spotřeba OI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak brzdy omrknu pokaždé když přezouvám léto zima a opačně. Do zadu jsem teď dával nové pakny a i ložiska takže v brzdách bych to neviděl. Ještě mě napadlo co direčka v intercoleru?Panky píše:Když řešíš problém se spotřebou a v jednotce není žádná závada, tak tam ani nemusí být. Né vždycky je problém na motoru. Kdy naposledy jsi čistil brzdy? může být zatuhlý čep na třmenu, nebo přirezlý pakny vzadu atd..
Bugi
Odklopis vzadu sedacku,vycvaknrs umelohmotnej kryt,odpojis konektor a hadicky,za pomoci sirsiho plochyho sroubovaku povolis tu velkou umelohmotnou matku a des dovmitrBugiJČ píše:No to by mohl mít taky jeden důvod. Je na nádrži víčko nebo se do nádrže musí nějak specielně?p.s. píše:spotřeba de na horu tim že to nejede a ty na to musíš vic šlapat a proč to nejede je otázkou nedávno sem vyndaval z jedný okty tak ucpanej sací koš že sem se divil že vůbec dojel

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Tak jsem se včera koukal a s přívodem paliva nevypadá že by byl problém. Ne že by to bylo jak nové ale aby tam bylo bordelu že by to netoklo to fakt ne.p.s. píše:Odklopis vzadu sedacku,vycvaknrs umelohmotnej kryt,odpojis konektor a hadicky,za pomoci sirsiho plochyho sroubovaku povolis tu velkou umelohmotnou matku a des dovmitrBugiJČ píše:No to by mohl mít taky jeden důvod. Je na nádrži víčko nebo se do nádrže musí nějak specielně?p.s. píše:spotřeba de na horu tim že to nejede a ty na to musíš vic šlapat a proč to nejede je otázkou nedávno sem vyndaval z jedný okty tak ucpanej sací koš že sem se divil že vůbec dojel
Bugi