VW podvádí při emisich
Moderátoři: šulda, Moderátoři
http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-e ... ut-1229297
1) Škoda Auto se odmítla vyjádřit...
2) Firma teď kvůli skandálu musí v USA svolat do servisů zhruba půl milionu aut...
Co v tom servisu udělaj ? Přehrají soft ? A toto potká i Evropu ? Takže do má upravený soft, přijde o něj ? A kdo nepůjde na "opravu", neprojde na STK ?
Ty ekok0k0tiny jsou fakt tragické.....
1) Škoda Auto se odmítla vyjádřit...
2) Firma teď kvůli skandálu musí v USA svolat do servisů zhruba půl milionu aut...
Co v tom servisu udělaj ? Přehrají soft ? A toto potká i Evropu ? Takže do má upravený soft, přijde o něj ? A kdo nepůjde na "opravu", neprojde na STK ?
Ty ekok0k0tiny jsou fakt tragické.....
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Skandál se týká dieselových modelů Jetta, Brouk, Audi A3 a Golf vyrobených v letech 2009-2014 a vozů Passat z let 2014-2015. Všechna tato auta mají nainstalovaný počítačový program, který zjistí okamžik, kdy je vozidlo testováno na emise, a v té chvíli zapne systém pro kontrolu emisí. Při běžném provozu je tento systém vypnutý, což vede k tomu, že vozidla vypouštějí do ovzduší 40krát víc škodlivých exhalací, než je limit, uvedla EPA. Firmě nařídila, aby dala na vlastní náklady vozy do pořádku.tragické je to, že to tam nenainstaloval natajňačku nějakej dělník od pásu a nikomu o tom neřekl... 

seat 2.0 tdi
chodí, ale záleží na konkrétním státě. STK to samý.Pája 19 píše:V USA se na žádný emise nechodí, ani technická není potřeba. Vše se řeší při kontrole přímo na silnici. A tam ti emise asi žádnej polda nezměří. Nejspíš fixlovali u nějakej testů, který se dělaj při schvalování novejch modelů na trh.
jinak počkal bych na další pád akcií až se to vyšetří na úrovni EU

ale stejně to je mazec. Hnedka vyčlenit 170 miliard jen tak, který nemají na fungování firmy vliv a dokážou se bez nich obejít

Pěkný business vyrábět auta

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
zatím vyčlenili 170 mld na český koruny asi 6,5 mld eur. Hned jen tak druhý den. A tak jsem to myslel, že je vidět jak nás (nebo spíš ty co kupují nové a servisují z originálních dílů) okrádají.
V USA za každý auto prý 37.000 USD. A v přepočtu asi 400mld korun říkali ne? 180 mld dolarů, to by bylo i s odškodněním majitelů
V USA za každý auto prý 37.000 USD. A v přepočtu asi 400mld korun říkali ne? 180 mld dolarů, to by bylo i s odškodněním majitelů

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Výkon = emise... Zajímalo by mě, jak po zásahu servisu klesne výkon, aby dosáhli požadované emise při deklarované spotřebě...
Volkswagen. Das auto mit emmision
Volkswagen. Das auto mit emmision

-
- Aktivista
spíš mě zajímá, kdyby se změnila metodika měření,tak je u nás půlka aut bez STK. To nic nevypovidající tůrování na neutrál má hodně krátký metr 

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Citace: "když se podívám do diskuse pod články, myslím, že jsou idioti. " vs. "Vy si můžete o motoristických pisálcích myslet, co chcete." Schválně jsem pořadí vět otočil, aby jste lépe pochopil že jste idiot. Nejste konstruktér, nejste zaměstnancem VW, nepracujete ve výzkumu, ale máte plný keci toho jak firma VW funguje a plno doměněk podle vašeho názoru jako by jste byl její manažer. Ani hovno milej pane! VW se chová jako sprosté nenasytné prase a než napíšu že to VW přeji, napíšu vám důvody. VW okamžitě uvolnilo 6,5mld.€ (175.500.000.000,-Kč) na tuto aféru. Kde ho vzali? Chceš říct nakradli, vyrobili, ojebali... ano protože ty jejich zasraný mrdky jsou předražený kraskny a přesto jsou stále levnější než japonská vozidla. Takže VW dík za veškerou práci, dostal jsi po tlamě a teď zpátky do práce, vrať se ke klasickým autům a uber toho plastu.
A pro toho kdo si myslí že nemám rád koncern uvedu, že jsem krom škodofky 120 jezdil jen koncernovýma autama a to i dnes. Ano jsou to lidově ojebaný auta. Takže pokud za to někdo dostane po čuni je jen a dobře. To stejný co platforma MQB kdy budou všechna auta stejná... PROČ? Komu to cpete? my chceme auta co budou vynikající i svým podvozkem i svým designem a né jedno jako druhé. Kdyby Alfy nevyráběl Fiat ale koncern to by bylo, jenže oni nemají koule na to vyrobit závoďáka s koulema. Mohl bych takto pokračovat dál... ale posuňme se dále:
Sám uvadíte že automobilsmus je zdroj nebezpečných částic nějakých 0,08% na zemi s čím souhlasím, ale proč se tedy emise snižují u aut? Chtěl bych vidět DPF filtr na letadle které má emise uplně někde jinde? Proč netlačí aby se zlevnila tepelná čerpadla místo spalování plynu a nebo nedej bože uhlí? A dostáváme se k jádru pudla, kde není problém ve VW, není problém v emisích motorů, ale problém je EVROPSKÁ UNIE a NESMYSLNÁ BUZERACE!!!! Vystupme z EU, obchodujme s ruskem a ukrajinou, postavme infrastruktury vedoucí přes turecko až do sýrie!!! Máme technologie i lidi!!! EU nás svazuje do nesmyslu, platíme nehorázne prachy do EU (pokud si myslíte že jen EU ždímeme o dotace tak jste na omylu) a co dostáváme? Kdo jsou lidi co zastupují ČR v Bruselu? Víte jaké mají názory a jak hlasují? Sedíte tady na prdeli a nikdo se nechce hnout první aby nebyl náhodou černá ovce! Zradili jednou při varšavské smlouvě a zradili nás znovu když nám nařídili jak zahnuté máme mít banány a jak musíme mít zmáknutej prodej zelí který má 35 000 stran a pochybuju že ho některý z prodejcu kdy četl, musíme mít emise a imise a kóty na nepřizpůsobivý i když jsme nezpracovali komunistickou kótu indických muzikantů. To je ta slavná Evropa ve které jsme už jednou nohou? Bojím se co je evropská unie až tm budem po uši. Neboli zatím jsme po uši jen v hovnech. Jsem vlastenec, xenofob, rasista, nemám s tím problém. Jsem na to hrdý, ale je pravdou že jako bílej co tahá sám na sebe jako OSVČ mě už tady ty keci lidí o tom co smím a co nesmím a za co musím platit co v životě nikdy nepracovali začínají srát a pomaličku se ze mě stává něco jako muslimskej extremista. Ano začínám tuto civilizaci nenávidět za to že vědomě tady povoluje uzdy sviňárnám a hajzlům. Přetváří z práce uspěšných blahobyt pro netáhla a vesměs dochází k negativní evoluci kdy lidé hloupnou. A to se mi sakra nelíbí a nenalézám jiných slov než aby civilizace hlupáků už pochcípala a díky za rakovinu a AIDS. Proč nikdo nevidí jak a tom jsme špatně? Proč to nikdo nehcce vidět a něco s tím udělat, hlavně že má plnou hlavů keců jak je okamura populista. Ke byl ten člověk co to řekl když byl u vlády sobotka? Kalousek? To jsou teprve populisti! Je totiž jedno kdo bude u vlády, válka příjde, a všichni už to ví nebo tuší. Co ale nikdo neví je že válka příjde dřív než si každej bude myslet! Svět je příliš humální a měl by zase přitvrdit!
lékaři už neléčí, holky jdou za telefon některý i za polívku, ano máme ty super mega ultra hypermarkety ale nic dobrého krom svinstva a odpadu v nich nekoupíte. Probuďte se už! Dopiče!!! Nikdo to za vás neudělá!!! 
A pro toho kdo si myslí že nemám rád koncern uvedu, že jsem krom škodofky 120 jezdil jen koncernovýma autama a to i dnes. Ano jsou to lidově ojebaný auta. Takže pokud za to někdo dostane po čuni je jen a dobře. To stejný co platforma MQB kdy budou všechna auta stejná... PROČ? Komu to cpete? my chceme auta co budou vynikající i svým podvozkem i svým designem a né jedno jako druhé. Kdyby Alfy nevyráběl Fiat ale koncern to by bylo, jenže oni nemají koule na to vyrobit závoďáka s koulema. Mohl bych takto pokračovat dál... ale posuňme se dále:
Sám uvadíte že automobilsmus je zdroj nebezpečných částic nějakých 0,08% na zemi s čím souhlasím, ale proč se tedy emise snižují u aut? Chtěl bych vidět DPF filtr na letadle které má emise uplně někde jinde? Proč netlačí aby se zlevnila tepelná čerpadla místo spalování plynu a nebo nedej bože uhlí? A dostáváme se k jádru pudla, kde není problém ve VW, není problém v emisích motorů, ale problém je EVROPSKÁ UNIE a NESMYSLNÁ BUZERACE!!!! Vystupme z EU, obchodujme s ruskem a ukrajinou, postavme infrastruktury vedoucí přes turecko až do sýrie!!! Máme technologie i lidi!!! EU nás svazuje do nesmyslu, platíme nehorázne prachy do EU (pokud si myslíte že jen EU ždímeme o dotace tak jste na omylu) a co dostáváme? Kdo jsou lidi co zastupují ČR v Bruselu? Víte jaké mají názory a jak hlasují? Sedíte tady na prdeli a nikdo se nechce hnout první aby nebyl náhodou černá ovce! Zradili jednou při varšavské smlouvě a zradili nás znovu když nám nařídili jak zahnuté máme mít banány a jak musíme mít zmáknutej prodej zelí který má 35 000 stran a pochybuju že ho některý z prodejcu kdy četl, musíme mít emise a imise a kóty na nepřizpůsobivý i když jsme nezpracovali komunistickou kótu indických muzikantů. To je ta slavná Evropa ve které jsme už jednou nohou? Bojím se co je evropská unie až tm budem po uši. Neboli zatím jsme po uši jen v hovnech. Jsem vlastenec, xenofob, rasista, nemám s tím problém. Jsem na to hrdý, ale je pravdou že jako bílej co tahá sám na sebe jako OSVČ mě už tady ty keci lidí o tom co smím a co nesmím a za co musím platit co v životě nikdy nepracovali začínají srát a pomaličku se ze mě stává něco jako muslimskej extremista. Ano začínám tuto civilizaci nenávidět za to že vědomě tady povoluje uzdy sviňárnám a hajzlům. Přetváří z práce uspěšných blahobyt pro netáhla a vesměs dochází k negativní evoluci kdy lidé hloupnou. A to se mi sakra nelíbí a nenalézám jiných slov než aby civilizace hlupáků už pochcípala a díky za rakovinu a AIDS. Proč nikdo nevidí jak a tom jsme špatně? Proč to nikdo nehcce vidět a něco s tím udělat, hlavně že má plnou hlavů keců jak je okamura populista. Ke byl ten člověk co to řekl když byl u vlády sobotka? Kalousek? To jsou teprve populisti! Je totiž jedno kdo bude u vlády, válka příjde, a všichni už to ví nebo tuší. Co ale nikdo neví je že válka příjde dřív než si každej bude myslet! Svět je příliš humální a měl by zase přitvrdit!

Nenávidíš celý svět a jsi poměrně naivní..Opravdu myslíš, že lze u nás nalézt lidi kteří budou splňovat tvoje požadavky? Tady je nenajdeš, to si buď jistý. Musíš se smířit s tím, že OSVč je vždy za pitomce, protože byrokraté nemají rádi občany, kteří je nepotřebují..Ty, kteří od nich nic nechtějí nemohou ovládat...Jelikož jsem zažil zřízení jiného typu, jsem v klidu..Ale třeba někdo najde řešení, kde budou všichni spokojeni , všichni budou mít vše, co chtějí a deprese a frustrace budou "vyléčeny"../PERPETUUM MOBILE/ 

nepropadat panice...
Skandál Volkswagenu může německou ekonomiku ohrozit více než řecká krize
http://ekonomika.idnes.cz/vw-muze-byt-v ... anicni_rts
Amíci a jejich facka VW, copak copak, Německo není dostatečně poslušné ?
Ale nevadí, jako kompenzaci jim tam šupnou jaderné zbraně
Ta Angela snad na hulí ocasy na žádost komukoliv z americké administrativy na požádání 
http://ekonomika.idnes.cz/vw-muze-byt-v ... anicni_rts
Amíci a jejich facka VW, copak copak, Německo není dostatečně poslušné ?
Ale nevadí, jako kompenzaci jim tam šupnou jaderné zbraně