O1 mlžení oken
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Když jsme u těch folii chlopi,čím jste to lepili?Já je měl tak k.o,tak jsem koupil v domácích potřebách slídu v metráži,nastříhal dle vzoru a nalepil Butylovým tmelem-medvědí ho.no..Přesto mi u spolujezdce při velkém dešti trochu zatéká,netuším kudyma,že by kolem káblu na reprák?
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
-
slovacek.milos
- Aktivista
měl jsem dva roky zelenou koktu a ta folie tam nebyla ani v jedněch dveřích a nějaké mlžení se nekonalo,to je naprosto v rozporu co se zde píše tam by hned teklo,JeníkRS píše:Me funguje vse jak ma folie ve dverich mam a nic se mi nemlzi.
třeba ted mám kombika koktu a hned zamlžené skla, kokta jela asi ve dvanáct a je to jak jinovatka zevnitř blbě řečeno, přitom je ještě teplo
mohu ti poslat i fotku,
problém jsem už objevil nezavírají se zadní dveře, když s něma třísknu okna se nemlží, pokud je jen zabouchnu a nevyzkouším že je zavřeno je problém, zkusím ten test udělat ještě víckrát klidně se pletu že
Bohužel, no. Proto sem pořád pereš přerostlý odkazy z Google místo z dané stránkyslovacek.milos píše:ano myslím politicky
Až začneš myslet normálně (toho se asi nedožiju) tak to bude vypadat takhle https://www.youtube.com/watch?v=AUcbu9sjRUw Na štěstí tu politicky myslíš jen ty Spousta lidí řeší mlžení Foggystopem
Člověk se pořád učí.
-
slovacek.milos
- Aktivista
brutální zamlžení :-(
Zdravím Vás ....opět jsem tu a dostal jsem se konečně k dalšímu mému problému...po neustálém čtení témat o mlžení oken jsem přišel na to, že opravdu nevím kde by můj problém mohl spočívat! Tak se to pokusím popsat tak jak můj problém nastal dnes ráno při jízdě do práce.
Teplota 4 stupně nad nulou......sednu do auta a sklo čisté nezamlžené...nastartuji a pustím hned climatronic na čelní sklo. Do 15 vteřin se mi brutálně zamlží,ale tak moc, že kdybych měl čekat na odmlžení klimou(topením) tak bych čekal 20 minut....odmlžuje se to totiž velmi pomalu odspodu.Tak jsem na to prděl a odmlžil jsem to houbou.
Když přece pustím vzduch jen na sklo tak by se to mělo odmlžit a néé naopak....když tam valí suchý vzduch
V autě mám absolutní sucho..nezatéká tam dveřmi, pylový filtr suchý a měněný před 2 měsíci,v autě není cítit zápach od nemrzky a klapka pod pyláčem se zavírá a otvírá(snad tak jak má ale je otevřená naplno.
Ale zaráží mě, že se něco muselo dít i minulou zimu, protože v těch větších mrazech mám námrazu i ževnitř jak na čelním tak na bočních sklech...když to seškrábnu mám palubovku celou pod sněhem:-( může můj problém trvat už delší dobu?
Auto stojí celoročně venku, ale proč se to děje teď, když za sebou máme 14 slunečních dní a auto přece nemůže být vlhké.
Dokáže někdo prosím poradit na co dál se podívat?

Teplota 4 stupně nad nulou......sednu do auta a sklo čisté nezamlžené...nastartuji a pustím hned climatronic na čelní sklo. Do 15 vteřin se mi brutálně zamlží,ale tak moc, že kdybych měl čekat na odmlžení klimou(topením) tak bych čekal 20 minut....odmlžuje se to totiž velmi pomalu odspodu.Tak jsem na to prděl a odmlžil jsem to houbou.
Když přece pustím vzduch jen na sklo tak by se to mělo odmlžit a néé naopak....když tam valí suchý vzduch
V autě mám absolutní sucho..nezatéká tam dveřmi, pylový filtr suchý a měněný před 2 měsíci,v autě není cítit zápach od nemrzky a klapka pod pyláčem se zavírá a otvírá(snad tak jak má ale je otevřená naplno.
Ale zaráží mě, že se něco muselo dít i minulou zimu, protože v těch větších mrazech mám námrazu i ževnitř jak na čelním tak na bočních sklech...když to seškrábnu mám palubovku celou pod sněhem:-( může můj problém trvat už delší dobu?
Auto stojí celoročně venku, ale proč se to děje teď, když za sebou máme 14 slunečních dní a auto přece nemůže být vlhké.
Dokáže někdo prosím poradit na co dál se podívat?