O1 mlžení oken

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dawo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od dawo »

Moje octa taky nenesla po folii ani známky a nic se mi nemlzilo. Ale téct mi teklo a jak. Hlavně když sem stal bokem v kopci a pršelo :/ Ty dveře se prostě musí občas vyčistit. Občas = jednou za 8 let :D
OI 1.9 TDI AHF
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

mě to dělala klapka přepínání venkovního a vnitřního okruhu vyndal sem kastlík vytáhl ventilátor klapku na vnitřek ručně zavřel tu venkovní ručně otevřel pak jí odpojil z elektriky a od tý doby mám od mlžení pokoj ;)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Me funguje vse jak ma folie ve dverich mam a nic se mi nemlzi.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Hromy22
Přispěvovatel

Příspěvek od Hromy22 »

Sundal jsem tapece a viděl jsem vodu ve dvěřích. Díky moc za rady, vyřeším prvně tu klapku protože tak je KO a pak vyčistím ty otvory ve dveřích a dám folii novou.
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Když jsme u těch folii chlopi,čím jste to lepili?Já je měl tak k.o,tak jsem koupil v domácích potřebách slídu v metráži,nastříhal dle vzoru a nalepil Butylovým tmelem-medvědí ho.no..Přesto mi u spolujezdce při velkém dešti trochu zatéká,netuším kudyma,že by kolem káblu na reprák?
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
dawo
Přispěvovatel

Příspěvek od dawo »

Repraky máš origo nebo s nějakýma podlozkama? T fólie s musí nalepit správně aby jsi nezalepil i odtokove kanálky když voda steka po folii ;)
OI 1.9 TDI AHF
frigo
Přispěvovatel

Příspěvek od frigo »

Davam mirelon na silikon a zatim sucho :)
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

dawo: No repráky kupodivu ještě origo..S tím nalepením jsi mě dostal,tam fakt můžu mít problém...
dawo
Přispěvovatel

Příspěvek od dawo »

Origo reprama nepoteče.. Ta dírka na obrázku je odtok kudy voda teče z5 do dveří z folie. Červeně je to kde musí být lepidlo, musíš se vyhnout té díře a modrá je voda jak se stahuje k tomu otvoru.. Elipsa je jen aby bylo jasné co myslím ;)Obrázek
OI 1.9 TDI AHF
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

JeníkRS píše:Me funguje vse jak ma folie ve dverich mam a nic se mi nemlzi.
měl jsem dva roky zelenou koktu a ta folie tam nebyla ani v jedněch dveřích a nějaké mlžení se nekonalo,to je naprosto v rozporu co se zde píše tam by hned teklo,

třeba ted mám kombika koktu a hned zamlžené skla, kokta jela asi ve dvanáct a je to jak jinovatka zevnitř blbě řečeno, přitom je ještě teplo

mohu ti poslat i fotku,

problém jsem už objevil nezavírají se zadní dveře, když s něma třísknu okna se nemlží, pokud je jen zabouchnu a nevyzkouším že je zavřeno je problém, zkusím ten test udělat ještě víckrát klidně se pletu že :?
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

dawo: Díky moc..Myslím,že jsem ty dírky zapatlal.. (wallbash)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

slovacek.milos píše:ano myslím politicky
Bohužel, no. Proto sem pořád pereš přerostlý odkazy z Google místo z dané stránky (LOL) Až začneš myslet normálně (toho se asi nedožiju) tak to bude vypadat takhle https://www.youtube.com/watch?v=AUcbu9sjRUw Na štěstí tu politicky myslíš jen ty (noteeth)

Spousta lidí řeší mlžení Foggystopem :) Mě se to mlží jen vzadu když nastoupíme plný auto po zápasu a každej funí jak kanec, stačí na to ale ofuk, pokud ti ho teda vzadu někdo neuzavře (noteeth)
Člověk se pořád učí.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

co bys dělal kdybys mě neměl kdo jiný by ti dokázal tak zasrat mobil (LOL)
Pajda077
Přispěvovatel

brutální zamlžení :-(

Příspěvek od Pajda077 »

Zdravím Vás ....opět jsem tu a dostal jsem se konečně k dalšímu mému problému...po neustálém čtení témat o mlžení oken jsem přišel na to, že opravdu nevím kde by můj problém mohl spočívat! Tak se to pokusím popsat tak jak můj problém nastal dnes ráno při jízdě do práce.

Teplota 4 stupně nad nulou......sednu do auta a sklo čisté nezamlžené...nastartuji a pustím hned climatronic na čelní sklo. Do 15 vteřin se mi brutálně zamlží,ale tak moc, že kdybych měl čekat na odmlžení klimou(topením) tak bych čekal 20 minut....odmlžuje se to totiž velmi pomalu odspodu.Tak jsem na to prděl a odmlžil jsem to houbou.

Když přece pustím vzduch jen na sklo tak by se to mělo odmlžit a néé naopak....když tam valí suchý vzduch

V autě mám absolutní sucho..nezatéká tam dveřmi, pylový filtr suchý a měněný před 2 měsíci,v autě není cítit zápach od nemrzky a klapka pod pyláčem se zavírá a otvírá(snad tak jak má ale je otevřená naplno.

Ale zaráží mě, že se něco muselo dít i minulou zimu, protože v těch větších mrazech mám námrazu i ževnitř jak na čelním tak na bočních sklech...když to seškrábnu mám palubovku celou pod sněhem:-( může můj problém trvat už delší dobu?

Auto stojí celoročně venku, ale proč se to děje teď, když za sebou máme 14 slunečních dní a auto přece nemůže být vlhké.

Dokáže někdo prosím poradit na co dál se podívat?

Obrázek
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Zkusil bych ten pylák vyndat.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“