Dost často nacházím utočené jen budíky,ale čím dál méně.bobo7 píše:Asi to stejne nezjistis protoze se staci soucasne budik i RJ
Stacane kilometre
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- maniacdewil
- Přispěvovatel
-
fireblademan
- Přispěvovatel
Re: RE:
Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobnédjvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
A ani tema nepujde RJ motoru...fireblademan píše:Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobnédjvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
-
fireblademan
- Přispěvovatel
Tímhle samozřejmě pujde,,jak jsem psalKlokan píše:A ani tema nepujde RJ motoru...fireblademan píše:Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobnédjvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
http://www.cardiag.cz/tachometry-airbag ... c15-2.html
- patrik.kloucek
- Aktivista
Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
djvoloda píše:Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.
S vagtachem se dostanes pouze do budiku, tzn. do eeprom jednotky EDC15 se nedostanes ! zda byly stacene ci nebyly timto kabelem nezjistis - na cteni km z EDC15ky je nejpohodlnější Hex-can kabel a verze vagcomu 607 a vyssi - pag treba pomoci EDC15 eepromtool ci Vag eeprom commander ...
pokud nevis jakou jednotku zvolit, tak dej nejdrive funkci připojit neznámý tach. on napíše jeho typ ! pak se odpoj a vyber uz ten konkretni - v tvém případě to bude VDO new a pak dej připojit ECU (Connect ECU) a čekej na spojení - někdy je potřeba připojení opakovat více krat, než se to spoji. Ale co ja vím tak s V07 jsou trochu problemy - teda pokud si to nepletu s něčím jiným (je to možné)
hodně štěstí
Vopi píše:djvoloda píše:Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.
pokud nevis jakou jednotku zvolit, tak dej nejdrive funkci připojit neznámý tach. on napíše jeho typ ! pak se odpoj a vyber uz ten konkretni - v tvém případě to bude VDO new a pak dej připojit ECU (Connect ECU) a čekej na spojení - někdy je potřeba připojení opakovat více krat, než se to spoji. Ale co ja vím tak s V07 jsou trochu problemy - teda pokud si to nepletu s něčím jiným (je to možné)
hodně štěstí
robil som to ako pises dal som NEW a rozsvietila ca cela pristrojovka a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny a nepripojilo ma. Asi sa nemilis asi to bude broblemove, a co ted s tym? A teraz som uplne mimo kazdy mi vravel ze cez vag-com nejde zystit stacane KM ale len cez vagtacho!!! a teraz je to naopak? nechapem
Uz to ide a aj bratovi na golfe IV a on ma V11 problem bol v tom ze som mal zapnute radio, skusal som zmenit a hnet aj vratit na povodnu hodnotu stavu tahometra a bezproblemov. Otazka znie ako zystim ci boli stacane Kilometre? a aky este program mozem pouzivat na tomto kable VagTacho? Dikes
- maniacdewil
- Přispěvovatel