Diesel 23,5Kč
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Si pamatuju, když jsem v Penny kupoval 210 litrů slunečnicovýho oleje za 25,90 a radoval se jak šetřím oproti naftě 
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
EX:
no právě dneska musí olejoví dodavatelé a výrobci být hlady. A teď si vem že byli zvyklí na odběr, všude pokokot řepky a teď to nebude nikdo kupovat. Se zas bude zvišovat podíl bionafty v normální naftě ně?Pelep píše:Si pamatuju, když jsem v Penny kupoval 210 litrů slunečnicovýho oleje za 25,90 a radoval se jak šetřím oproti naftě
Tak na ONO v J. Hradci už po několikátý nafta sračka, několik lidí zase problémy s autem... Nikdy bych neřekl, že může člověk natankovat tak mrdka naftu, že na ní nejede ani mý TDSo, co normálně pálí friťák a hydrauliku... Od tý doby co jsem nádrž tý sračkanafty musel vypumpovat a po nalití nafty z Euro Oilu vstřiky přestaly tak šíleně mlátit a auto začlo jet zas uplně normálně, už na ONO netankuju... Akorát cenu maj nejlepší v ČR 
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
Nejdražší neni vždycky to nejlepšístanda123 píše:nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levný věci.......Pelep píše: Akorát cenu maj nejlepší v ČR
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
Třeba to smíchali s benzínem, jinak to není možný. Tankujeme téměř výhradně na ono a nikdy žádný problém. A nikdo koho znám nikdy problémy s onem neřešil...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Já tam dřív tankoval taky, nikdy žádnej problém... Až pak jednou když klesla na to minimum 26,50 jak bylo nevim, rok zpátky jsem tam natankoval a musel jsem to tahat z nádrže... Táta přišel z práce a říkal o čtyřech lidech, co tam natankovali a přestalo jim jet auto. Mně TDSo jelo, ale nahovno a šíleně mlátily vstřiky
A to jsem si říkal, že žádná nafta nemůže bejt tak nekvalitní, jako vysmaženej friťák, bo jetá hydraulika... No, byla. Postupně jsem jí vyjezdil, přilejval jsem tak 5 litrů tý špatný na nádrž a to už bylo uplně v pohodě. No a teď zase, z několika stran. Maminy kolegyně tam natankovala do volva a domu už prej nedojela. Nechci nic hanět nebo dělat blbou reklamu, jen píšu vlastní zkušenosti 
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
všichni o tom ví, dokonce i jejich nejbližší známí se tam vyjebali, ale kdepak, hodíš udičku s nízkou cenou a lidi s kárama za mega tankujou jak blbí...
do starý šumky v hodnotě +/- nic budiž, ale do novýho auta...pak se to posere a každej bude vykřikovat co mu to neprodali za krám, nezapomenu jak jeden u nás tankoval do funglovky A6 3.0tdi naftu v JZD z tanku...
kvalita nafty u nás není sama o sobě nic moc a navíc když to tito "prodejci" nařežou vším možným jak to pak má vypadat...
do starý šumky v hodnotě +/- nic budiž, ale do novýho auta...pak se to posere a každej bude vykřikovat co mu to neprodali za krám, nezapomenu jak jeden u nás tankoval do funglovky A6 3.0tdi naftu v JZD z tanku...
kvalita nafty u nás není sama o sobě nic moc a navíc když to tito "prodejci" nařežou vším možným jak to pak má vypadat...
Přijeď někdy k Onu, vystůj frontu mezi kolonou aut až se dostaneš ke stojanu. Neříkejte mi, že všem to blbě jede. Těch aut co tam denně nabere jsou tisíce. Může být problém při dopravě v cisterně nebo v nádrži, že to nějakej popleta smíchá BA+MN , ale že by do toho záměrně míchali binčus, tomu nevěřím, obzvlášť když tam mají kontroly na denním pořádku. Ale klidně ať každý tankuje kde chce a u JZD naberu bez obav, nové stroje mají CR, DPF i močovinu už máme v bagrech. A že se fámy šíří to známe všichni, jestli ta paní taky natankovala co tam patří....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS