Mužu mít za 6000,- najeto cca 130000km mě to potkalo v 285000km takže těžko říct jestli může mít v dnešní době auto 130000km,ale převodovku jsem ještě neviděl takže uvidím jak bude vypadat a podle toho se rozhodnu.patrik.kloucek píše:problem je ze s novou(starou)prevodovkou si moc nepomuzes ptze vsechny jsou na tom stejne a driv nebo pozdejc je to ceka. Takze ted koupis za 7tkč jinou a za rok muzes bejt v tom samym.petpat píše:Někdo z okolí brněnska by to uměl opravit nebo mám dát rovnou jinou převodovku.
Problém s převodovkou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
V autorizaku koupis podlozky,ségrovku a vicko.stoji to cca 300kc.a vypodlozis si to sám doma.prace na 30 min. Jestli chceš poslu ti čísla dílů.na autě jsem to měl cca 15000tis/km a v pohodě to jezdí ještě dnes.
Prodáno-Audi A3 BKD S-line kat off egr off hybrid turbosport.cz soft Dieselpower 202Ps 476 Nm snizeno 55mm
BMW E90 330D Soft Dieselpower 300Ps 650Nm DPF-OFF
BMW E90 330D Soft Dieselpower 300Ps 650Nm DPF-OFF
- patrik.kloucek
- Aktivista
tohle je reseni uplne na hovno...vymackavat se to bude dal a vlozka te stejne nemine.Ale na prodej dobry.Jirka84 píše:V autorizaku koupis podlozky,ségrovku a vicko.stoji to cca 300kc.a vypodlozis si to sám doma.prace na 30 min. Jestli chceš poslu ti čísla dílů.na autě jsem to měl cca 15000tis/km a v pohodě to jezdí ještě dnes.
Zatím opraveno
Takže jsem koupil podložku a víčko práce opravdu na chvilku a zatím problém vyřešen(oddálen),ale už jsem sehnal nějaké kontakty a kamarád má kontakt na někoho do Dukovan kdo to dělá tak nějak jak pan Sixta akorát oficiálně za 6000,- fuškou 3000,- takže pokud by někdo potřeboval tak napište.
Tak teď jste mi dali brouka do hlavy. Mám právě taky 6q a do budoucna to budu muset taky asi řešit. Právě jak někdo psal že nemůže vyřadit jedničku či zpátečku tak to u mě není. Žádný problém s tím nemám jen když zařadím pětku a pouštím spojku tak slyším takový zvuk podobně jako spojkové ložisko takové ´´poškrabkávání´´ v převodovce i když jedu na pětku a nepřidávám plyn. Ale na jiný kvalt to nedělá jenom na pětku. Tak právě nevím. Mám Leona ARL najeto 243 tkm. Říkal jsme si že bych se na to aspon informoval co by mi řekl pan Sixta(kamarád mu dával na opravu převodovku a byl moc spokojený) tak nevím koho oslovit. Co ty Dukovany, kdo to je...?Děkuji za odpověď
- patrik.kloucek
- Aktivista
Jasně. No i když z 6 na 5 tak to dělá víc než z 4 na 5. kvalt. Hmm tak to chci právě nějak pořešit. Zatím to není tak hrozné. Jen trochu ale nechci to nějak podcenit aby se mi tak něco nedosralo ještě víc... A k sixtovi to dávat tedy nemám? Je dost drahý. Mám zkusit raději ty Dukovany? Nějaký kontakt? Jinak se to nemá vypodkládat jak někdo níže psal?
- patrik.kloucek
- Aktivista
bude se ti to zhorsovat i kdyz to vypodlozis.Me to vydrzelo od doby co to tkhle zacalo hvizdat cca rok.Bylo to cim dal horsi a uz to pak zacalo vytlacovat vicko a na ctyrce po pusteni plynu byli slyset uz i zuby.Zajimavy je ze me to radilo docela dobre.Kdyz jsem sundal vicko tak to litalo cca o 5-7mm a pri vypusteni oleje mi vytekla stribrenka
Komu to das udelat je ma tobe. Sixta je drahej ale dle me zkusennosti ma nejvic.
Ono si uvedom ze to neni jen o ty vlastni oprave ale taky o vyndani a zandani prevodovky jeji rozpulení,oleji a casu.Takze kdyz budes laborovat tak jako ja a ta oprava se nepovede na prvni pokus tak nakonec zjistis ze kdyby jsi dal tech 8500 Sixtovi tak te to vyslo levnejc. Ted nemluvim podkladani protoze to neni oprava.

Komu to das udelat je ma tobe. Sixta je drahej ale dle me zkusennosti ma nejvic.
Ono si uvedom ze to neni jen o ty vlastni oprave ale taky o vyndani a zandani prevodovky jeji rozpulení,oleji a casu.Takze kdyz budes laborovat tak jako ja a ta oprava se nepovede na prvni pokus tak nakonec zjistis ze kdyby jsi dal tech 8500 Sixtovi tak te to vyslo levnejc. Ted nemluvim podkladani protoze to neni oprava.