Věštění z koule Miloše Slováčka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

CATDAVID píše:romanespana: a to jsem mu měl jako poděkovat za to,že mi vypsal jak má daleko soustružníky a hodit jim to nastul?Možná kdybych jim k tomu koupil tu kouli tak budou vědět co mají dělat.
podstata jeho rady byla proste udelat futro a hotovson, tim ze napsal ze ma soustruzniky v okoli bylo mysleno ze snad vsude je nejakej nablizku. tot vse. ale jinak ta koule funguje, aspon u mejch dotazu. a jestli mas soustruh k dispozici tak si to hod do popisu, urcite se ti nekdo ozve. ja taky obcas potrebuju neco zmaknout a taky mam kam v okoli zajet. (LOL)
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="romanespana"]

podstata jeho rady byla proste udelat futro a hotovson,

přesně hotovson, ale musíš zaplatit a to je někomu proti srsti, železné futro mi zatím nikdo neudělal, má to zlatou barvu a je to ok (LOL)
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

slovacek.milos píše:
romanespana píše:
podstata jeho rady byla proste udelat futro a hotovson,

přesně hotovson, ale musíš zaplatit a to je někomu proti srsti, železné futro mi zatím nikdo neudělal, má to zlatou barvu a je to ok (LOL)
to jo, ja calnu za futro at uz je z cehokoli cca 40eur
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
slovacek.milos
Aktivista

romanespana píše:
slovacek.milos píše:
to jo, ja calnu za futro at uz je z cehokoli cca 40eur
tady jsou ještě trochu nízké ceny

já jen že výměna jak dopadne Fe s Al ták proč to opakovat, pamatuju si jednou na chemycké olymyiádě bude tomu skoro 4O let vzal borec měděni padesátnýk plyvl na něj a přylepyl hlynýkový desetník a ptal se co to je

vfěděl jsem odpověd ;) ten co odpověděl že prej šedesát haléřú ;)
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Jako odpověďi na otázku nic moc, ale zasmál sem se po ránu. (rofl)
Oct asv 2000, DieselPower
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

slovacek.milos píše:vzal borec měděni padesátnýk plyvl na něj a přylepyl hlynýkový desetník a ptal se co to je
A co to bolo? viem ze oba nezelezne kovy oxiduju, ale to je vsetko.
Zeby neaky zdroj napatia ked tam su aj sliny (kyselina)?
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
slovacek.milos
Aktivista

toefuk píše:
slovacek.milos píše:vzal borec měděni padesátnýk plyvl na něj a přylepyl hlynýkový desetník a ptal se co to je
A co to bolo? viem ze oba nezelezne kovy oxiduju, ale to je vsetko.
Zeby neaky zdroj napatia ked tam su aj sliny (kyselina)?
přesně zdroj napatia Cu + kyselina + kov = elektrický článek
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Já bych řekl že šedesátník (noteeth)
Člověk se pořád učí.
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Tady se vêští z koulí Miloše?
Mercdes C cdi
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ne, tady si někdo neváží dobré rady mechanika s letitou praxí, i přesto, že o názor/radu vysloveně žádá.

Kolikrát se Milošovi divím, že je ochotný se o své zkušenosti podělit a to s takovou trpělivostí. Smekám.

Ale konec OT. Hrdina raději své příspěvky smazal.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Ano smazal,protože jsou tu jen hovna a čím mi poradil tím že napsal at se o nic nestaram?Kdyby napsal dělám vložky s osazenim a větší o 5 setin, tak mu podekuji,ale vzhledem k tomu že vím,jak dává lidem nesmyslný odpovědi a odkazy na buldozer me to nasralo.Řeknu to asi takhle, nikdo nechce moc veřejně řadit,je lepší at to lidi nevi a platí nesmysl.
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
slovacek.milos
Aktivista

CATDAVID píše:Ano smazal,protože jsou tu jen hovna a čím mi poradil tím že napsal at se o nic nestaram?Kdyby napsal dělám vložky s osazenim a větší o 5 setin, tak mu podekuji,ale vzhledem k tomu že vím,jak dává lidem nesmyslný odpovědi a odkazy na buldozer me to nasralo.Řeknu to asi takhle, nikdo nechce moc veřejně řadit,je lepší at to lidi nevi a platí nesmysl.
nevím co to proboha pořád dokola meleš o hovnách, o buldozerech, lidi platí nesmysly,

já ti jen napsal jak to dělám já, zanesu obal borcovi co ví, opraví bronzovou vložkou, zaplatím nikoliv za nesmysl ale řádně provedenou práci se zárukou, složím a vím že to vydrží,

jestli to neumíš pochopit co jsem ti napsal v prvním příspěvku , nebo máš svoje pochybné metody za to nemohu (LOL)
tiguan2
Přispěvovatel

Příspěvek od tiguan2 »

CATDAVID píše:Ano smazal,protože jsou tu jen hovna a čím mi poradil tím že napsal at se o nic nestaram?Kdyby napsal dělám vložky s osazenim a větší o 5 setin, tak mu podekuji,ale vzhledem k tomu že vím,jak dává lidem nesmyslný odpovědi a odkazy na buldozer me to nasralo.Řeknu to asi takhle, nikdo nechce moc veřejně řadit,je lepší at to lidi nevi a platí nesmysl.
Jseš magor který nic neumi a nevaži si dobře rady.
Kreten zustane kretenem.
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Hele tohle si měl napsat hned,bronzove pouzdro jsem tady taky nečet.Tiguan v životě si me neviděl ani mě neznaš tak šoupej nohama,nebo si klikni na vešteckou koulí ta ti vše prozradí.
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
slovacek.milos
Aktivista

[quote="CATDAVID"]Hele tohle si měl napsat hned,bronzove pouzdro

no raději bez bronzového pouzdra je prostě ze zlatého kovu, jaké je jeho složení mě nezajímá
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“