CATDAVID píše:romanespana: a to jsem mu měl jako poděkovat za to,že mi vypsal jak má daleko soustružníky a hodit jim to nastul?Možná kdybych jim k tomu koupil tu kouli tak budou vědět co mají dělat.
podstata jeho rady byla proste udelat futro a hotovson, tim ze napsal ze ma soustruzniky v okoli bylo mysleno ze snad vsude je nejakej nablizku. tot vse. ale jinak ta koule funguje, aspon u mejch dotazu. a jestli mas soustruh k dispozici tak si to hod do popisu, urcite se ti nekdo ozve. ja taky obcas potrebuju neco zmaknout a taky mam kam v okoli zajet.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
slovacek.milos píše:
to jo, ja calnu za futro at uz je z cehokoli cca 40eur
tady jsou ještě trochu nízké ceny
já jen že výměna jak dopadne Fe s Al ták proč to opakovat, pamatuju si jednou na chemycké olymyiádě bude tomu skoro 4O let vzal borec měděni padesátnýk plyvl na něj a přylepyl hlynýkový desetník a ptal se co to je
vfěděl jsem odpověd ten co odpověděl že prej šedesát haléřú
Ano smazal,protože jsou tu jen hovna a čím mi poradil tím že napsal at se o nic nestaram?Kdyby napsal dělám vložky s osazenim a větší o 5 setin, tak mu podekuji,ale vzhledem k tomu že vím,jak dává lidem nesmyslný odpovědi a odkazy na buldozer me to nasralo.Řeknu to asi takhle, nikdo nechce moc veřejně řadit,je lepší at to lidi nevi a platí nesmysl.
CATDAVID píše:Ano smazal,protože jsou tu jen hovna a čím mi poradil tím že napsal at se o nic nestaram?Kdyby napsal dělám vložky s osazenim a větší o 5 setin, tak mu podekuji,ale vzhledem k tomu že vím,jak dává lidem nesmyslný odpovědi a odkazy na buldozer me to nasralo.Řeknu to asi takhle, nikdo nechce moc veřejně řadit,je lepší at to lidi nevi a platí nesmysl.
nevím co to proboha pořád dokola meleš o hovnách, o buldozerech, lidi platí nesmysly,
já ti jen napsal jak to dělám já, zanesu obal borcovi co ví, opraví bronzovou vložkou, zaplatím nikoliv za nesmysl ale řádně provedenou práci se zárukou, složím a vím že to vydrží,
jestli to neumíš pochopit co jsem ti napsal v prvním příspěvku , nebo máš svoje pochybné metody za to nemohu
CATDAVID píše:Ano smazal,protože jsou tu jen hovna a čím mi poradil tím že napsal at se o nic nestaram?Kdyby napsal dělám vložky s osazenim a větší o 5 setin, tak mu podekuji,ale vzhledem k tomu že vím,jak dává lidem nesmyslný odpovědi a odkazy na buldozer me to nasralo.Řeknu to asi takhle, nikdo nechce moc veřejně řadit,je lepší at to lidi nevi a platí nesmysl.
Jseš magor který nic neumi a nevaži si dobře rady.
Kreten zustane kretenem.
Hele tohle si měl napsat hned,bronzove pouzdro jsem tady taky nečet.Tiguan v životě si me neviděl ani mě neznaš tak šoupej nohama,nebo si klikni na vešteckou koulí ta ti vše prozradí.