Ako kolvek posunuty rozvot a napriek tomu po oprave auto ide, hned merat tlaky. Tie ti prezradia viac nez si myslis....budinec píše:a čo by sa mohlo stať ked je preskočený rozvod o 3 zuby na motore CR 125kW- CBBB - 2,OL na VW Passate 3C ? Bol to stret so zverou . Nastavil som to , ale motor horšie štartuje , zle ide od spodných otáčok- nejde do výkonu. Ked sa už rozbehne potom už ide , ale pri plnom plyne to nejde tiež do výkonu.
Preskočené rozvody o jeden zub
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: remeň
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Já nezapomenu, jak ke mě přijel kluk se starším JTD, které rachtalo jako pendlovky, evidentně si dávaly ventily pusu s písty. Normálně jsem dojel na zdviž/kluk přijel asi 15 km z domova/, a točil jsem si pomalu motorem a u dvou válců nešel motor bez velké síly přehodit, bylo cítit jak píst naráží do ventilu/ motor má výhodu že nemá hydra, ale podložky na zvedácích, proto se to dobře pozná/..Jelikož jsou tam rysky blbě čitelné a řemen byl už vytahaný s mnoha km na triku , tak postavení vždy vychází tak "na půl zubu" ..Tak jsem řemen povolil a vačku vrátil o zub a motor šel jako housličky..Řemen jsem dopnul s tím, že až koupím nový, vyměním ho, ale závadu mám vyřešenou..Ale přišel kluk, měl radost, ale že má finanční problémy,/měnil jsem mu už nějaké součástky/ a že na nový řemen nemá..Kolik asi ten řemen ještě vydrží? Nesmyslná otázka...Tak odjel a já mu držel palce. 

nepropadat panice...