Preskočené rozvody o jeden zub

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Sayllo
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: remeň

Příspěvek od Sayllo »

budinec píše:a čo by sa mohlo stať ked je preskočený rozvod o 3 zuby na motore CR 125kW- CBBB - 2,OL na VW Passate 3C ? Bol to stret so zverou . Nastavil som to , ale motor horšie štartuje , zle ide od spodných otáčok- nejde do výkonu. Ked sa už rozbehne potom už ide , ale pri plnom plyne to nejde tiež do výkonu.
Ako kolvek posunuty rozvot a napriek tomu po oprave auto ide, hned merat tlaky. Tie ti prezradia viac nez si myslis....
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já nezapomenu, jak ke mě přijel kluk se starším JTD, které rachtalo jako pendlovky, evidentně si dávaly ventily pusu s písty. Normálně jsem dojel na zdviž/kluk přijel asi 15 km z domova/, a točil jsem si pomalu motorem a u dvou válců nešel motor bez velké síly přehodit, bylo cítit jak píst naráží do ventilu/ motor má výhodu že nemá hydra, ale podložky na zvedácích, proto se to dobře pozná/..Jelikož jsou tam rysky blbě čitelné a řemen byl už vytahaný s mnoha km na triku , tak postavení vždy vychází tak "na půl zubu" ..Tak jsem řemen povolil a vačku vrátil o zub a motor šel jako housličky..Řemen jsem dopnul s tím, že až koupím nový, vyměním ho, ale závadu mám vyřešenou..Ale přišel kluk, měl radost, ale že má finanční problémy,/měnil jsem mu už nějaké součástky/ a že na nový řemen nemá..Kolik asi ten řemen ještě vydrží? Nesmyslná otázka...Tak odjel a já mu držel palce. :(
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Kleplo se to,hlavu dolu..
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Říkej to majiteli a on ti odpoví a proč? Vždyť to tak krásně jede..A když to prodá dal a stane se průser, chytráci řeknou, to víš Italskej sráč.. :)
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Prosimtě kup si aspon čínskej vag at tu furt nepindáš a můžeš spravovat něco lepšího než 20 let starý hnoje. Ty jezedácký moudra už se tu nedají poslouchat. Ale ty na něj asi nemáš , protože vše musíš zkapalnit.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Možná bys mohl jít příkladem a něco smysluplného napsat. Třeba jak jdou doby čtyřtaktu za sebou, možná bys něco pochopil. Jinak se říká, kibic drž hubu a chlastej..
nepropadat panice...
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

(rofl)
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
auto-point
Přispěvovatel

Příspěvek od auto-point »

:D