Kia Ceed rozvody na furt
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jéé zrovna tohle jsem dělal minulej tejden. 1,4 16V Kia ceed 97tkm a řetěz jak kšandy. Napínák na to už ani nedosáhl a samo se to kleplo. Sací všechny a výfuky podpálený. Majitel s tim ráno přijel do práce chcípnul a odpo už to nenatočil. Krásná práce, hlavně ten vymr... kryt na svodech před katem. 
Jinak to kolo na klice by mě taky zajímalo. Nechal jsem tam původní.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Az budes resit hydrostely, resp ventilove vule, tak se nasmejes. 😀Martin.R píše:Jéé zrovna tohle jsem dělal minulej tejden. 1,4 16V Kia ceed 97tkm a řetěz jak kšandy. Napínák na to už ani nedosáhl a samo se to kleplo. Sací všechny a výfuky podpálený. Majitel s tim ráno přijel do práce chcípnul a odpo už to nenatočil. Krásná práce, hlavně ten vymr... kryt na svodech před katem.
Tam hydroštely nejsou, jen pevný zdvihátka. Naštěstí se mi to povedlo poskládat ze stávajících s tím že maximálně nastoupí magnetka, ale nebyla potřeba a vyšlo to. Byl to teda trochu boj a pakárna, ale povedlo se a chodí to pěkně. Jen jsem majiteli doporučil výměnu rozvodů někde kolem 80tis. km. Ale vzhledem k tomu že to dostala nadělený ženská která s tim bude poskakovat po městě, to dřív shnije než najede takový km.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Jj vim ze to nema stelovaci vule na ventilech. 🙂Martin.R píše:Tam hydroštely nejsou, jen pevný zdvihátka. Naštěstí se mi to povedlo poskládat ze stávajících s tím že maximálně nastoupí magnetka, ale nebyla potřeba a vyšlo to. Byl to teda trochu boj a pakárna, ale povedlo se a chodí to pěkně. Jen jsem majiteli doporučil výměnu rozvodů někde kolem 80tis. km. Ale vzhledem k tomu že to dostala nadělený ženská která s tim bude poskakovat po městě, to dřív shnije než najede takový km.