Je to zajímavé, pokud vysáváš kapalinu z ABS a pedál nestlačuješ , tak by tam pak měl být "pytel"mezi pumpou a ABS , který jsi pak vypudil odvzdušněním..Tou pumpou jsi patrně probral ABS a jeho ventilky, a je to dobrý nápad , příště to zkusím..
No me nejak dochazeji napady v pripade zadnixh brzd na mem aute.Dal jsem misto bubnu kotouce a furt se mi hreje PZ kolo.Novy trmen,drzak trmenu,vsechny hadicky,kotouce,desky,loziska..Hreje se to tak,ze to po 100 km zkrouti kotouc.Lanka jdou lehce,packa rucky se vraci,desky jdou vsuvne.Na zvedaku to pekne odbrzduje-rucka i provozni brzda...ABS to auto nema..Kur.a uz nevim
roman1648: Zkoumal jsem to dal a po jizde je nepatrne teplejsi i LP kolo oproti pravemu,tak asi HBV se uplne nevraci..Zatim jezdim tak,bo mam dost prace na jinych autech a na svoje nemam cas
Co se tyce toho lanovodu,tak jsou povolene skoro uplne (at nevypadnou z drzaku),ty by to šponovat nemely..
Pístky v zadních brzdičích chodí volně? Zkusils je alespoň 1x vyšlapat/vymáčknout páčkou ručky ven (ne uplně ) a zatočit zpět?
Když je to autí bez ABS, kde byly bubny, jak je na tom omezovač na zadní nápravu? Ten umí taky hodně potrápit On navíc pro bubny je psanej 1H0612151, pro verzi s kotoučema 1C0612151A ...
Rayx: Na tom kole,ktere se hřeje je brzdič i držák nový TRW..
Taky tipuju na ten zátěžák,zkusim ho přemostit.Co se týče toho kotouče,tak byl u soustružníka a házivost 0,02 mm po obvodu,tak že křivý není jak jsem si zprvu myslel.
Rayx,Romam1648: Tak dal jsem desky Brembo a uz se to nehřeje..Mel jsem tam desky Master Sport..Dal jsem je tam jako nouzovku,bo jine rychle nebyly.Podle me jsou hodne tvrde,bo to i leštilo kotouče..
Využijem túto tému na položenie otázky, mám na pláne repasovať zadné strmene na octavii 1 ale čo som sa tu tak dočítal tak 90% ten repas nie je moc dobrý nápad a radšej kúpiť nové strmene.
Tak teda mám sa vykašlať na repas a kúpiť nové strmene aby som sa vyhol problémom ?
repas doma ani nie je tak problém. Problém je kúpiť opravnú sadu ktorá je dobrá. Podľa mňa tie tesnenia čo sú v autofren a frenkit sadách sú nahovno. Posledný týždeň som si s tým užil na mojom aute popri inej robote dosť a nakoniec som kúpil nové strmene za 150 a je to úplne niečo iné
takže repas pre zákazníka ako núdzovka dobre. Ale ak to má byť poriadne, už len nový strmeň