opravdu se ti zdá, že je to k tématu? nejsi opravdu brácha Jericha?A6TDI píše:Mirex a v čem jezdíš ty prosimtě
To že máš vterán od KTM v podpisu a ty dvoje necky může zapůsobit tak na místní puberáky jinde se ti vysmějí . Hlavně že si můžeš tady honit ego jakej seš borec.
Radši si prostuduj normu u oleje at nemusíš dát o deset korun víc do oleje do toho tvýho pětikvaltu .
Kolik ti je prosimtě ??? Takovej mazák tady chybí .
Jak přidat na čerpadle?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

V první odpovědi jsem dal myslím vyčerpávající odkaz
V druhé odpovědi jsem nadneseně reagoval na dalšího chytrolína octaviask, který na dotaz jak přidat naftu napsal odstavec potřebných servisních zákroků úplně mimo. Osobně mám popelnice 2 a vůbec se nestydím do nich sedat a jezdit a nazývat je popelnicí. Jestli jsem se tím dotknul majitele matyvanka tak se mu samozřejmě omlouvám.
Tím puberťákem jsi mi polichotil, to už mi dlouho nikdo neřek, díky moc..
V druhé odpovědi jsem nadneseně reagoval na dalšího chytrolína octaviask, který na dotaz jak přidat naftu napsal odstavec potřebných servisních zákroků úplně mimo. Osobně mám popelnice 2 a vůbec se nestydím do nich sedat a jezdit a nazývat je popelnicí. Jestli jsem se tím dotknul majitele matyvanka tak se mu samozřejmě omlouvám.
Tím puberťákem jsi mi polichotil, to už mi dlouho nikdo neřek, díky moc..

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS