Pravda, pravdaRolan píše:To že to nekouří, neznamená, že to není škodlivé.favo píše:Kamarád topí vyjetým olejem a když jsou kamna dobře seřízený tak vůbec nekouří a topí jak splašený.
Čirá a čistá voda také není to samé.
jake topeni do autoservisu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pokud budeš postupovat přesně podle zákonů a legislativy, budeš mít sice vzdoušek jako na horách, všude čisto a útulno, ale zkrachuješ...všechny tyhle vyhlášení jsou velmi hezké a úsměvné, bohužel jsou jako vždy dělány v kancelářích, kde mají vždy nohy v teple,v létě klimu a náklady platí někdo jiný...Praxe je úplně jiná, tenhle obor není růžová zahrada, kde jsou všichni v bílých pláštích..Kdo má blízko k lesu, topí bureliány, kdo nemá dílnu na exkurze, topí vyjetým olejem a kdo má tatínka, který to sponzoruje, topí plynem..Důležité jsou nízké náklady a spokojený zákazník, který přijede..Ostatní jsou jen kecy... 

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
přesně , za celej den mi auta kterýma vjedu na hever nasmrděj víc než kamna na olej
jericho-3 píše:Pokud budeš postupovat přesně podle zákonů a legislativy, budeš mít sice vzdoušek jako na horách, všude čisto a útulno, ale zkrachuješ...všechny tyhle vyhlášení jsou velmi hezké a úsměvné, bohužel jsou jako vždy dělány v kancelářích, kde mají vždy nohy v teple,v létě klimu a náklady platí někdo jiný...Praxe je úplně jiná, tenhle obor není růžová zahrada, kde jsou všichni v bílých pláštích..Kdo má blízko k lesu, topí bureliány, kdo nemá dílnu na exkurze, topí vyjetým olejem a kdo má tatínka, který to sponzoruje, topí plynem..Důležité jsou nízké náklady a spokojený zákazník, který přijede..Ostatní jsou jen kecy...
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
No nebudu se tady zastavat nikoho a niceho , ale tadle pripominka mne zaujala. Ty osobne jsi nekdy videl rozbor spalin ze to tvrdis? Co jsi ty osobne predstavujes pod pojmem tezky kov?
Jen pro zajimavost, ja se merenim spalin zabyvam 26 let a tyto prohlaseni mne vzdy fascinuji. Pokud se bavime o rtuti tak alespon budu vedet odkud vitr vane a celkem by mne pak zajimalo kde v motoru se to otre.
Jen pro zajimavost, ja se merenim spalin zabyvam 26 let a tyto prohlaseni mne vzdy fascinuji. Pokud se bavime o rtuti tak alespon budu vedet odkud vitr vane a celkem by mne pak zajimalo kde v motoru se to otre.
Automatický kotel na uhlí v dílně 7x13 metrů,výška 5 metrů a vytápění teplovodní saharou a zemí to jde do baráku do podlahovky a na ohřev vody. Za měsíc to sebere káru oříšku cca 12-15 metráků. V dílně se netopí furt, jen když se se tam něco dělá, ale letos v zimě asi měsíc a půl v kuse a těch 15 metráků to nepřelezlo.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
to se = ostravská briketasCitem píše:Sorry jako, ale takhle jsem měl známého který si olejem zaléval PET lahve plné pilin se kterými pak topil..... to bys nechtěl dýchat....a věřím tomu že jsou v tom sračky
a to spaliny neměřím....

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
- Aktivista
To jako že jsem si koupil origo kamna na olej tak topim v dilně neekologicky?fekálek píše:Zakázali to protože z komínku lítaji těžký kovy (otěr z motoru) a to dýchá okolí tvé dílny Jericho, to tebe ale nezajímá. Máš plnou hubu keců a spravedlnosti, ale jinak jsi obyčejnej čecháček jako všichni ostatní. Za cílem nejvyšího zisku budeš topit i hovnama když to bude hořet.
Už tvůj nik napovi!!!
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
fekálek-rudoch s citem pro přírodu, to by chtělo zaznamenat do análů ...Tyhle otěry možná poškodily tvůj mozek. tohle topení bylo v 90, tých letech prezentováno jako nejekologičtější. Jako všechno a na všem se postupně najde názor, že to vlastně škodí...Pamatuji doby, kdy ONANIE byla prohlášena jako sexuální technika, která poškozuje zdraví.../fekálku pozor!!!/ale v soukromém pátrání jsem slečnám vždy tvrdil, že třeba mužské semeno je nejlepší přípravek na ošetření dámské pokožky, úplně užasné je jako obličejová maska .., která DOKONALE odstraní i JEBÁKY, které hyzdí tváře mnoha mladých slečen hlavně ve svém "nejhorším odbobí" PUBERTĚ.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
fekálek píše:Zakázali to protože z komínku lítaji těžký kovy (otěr z motoru) a to dýchá okolí tvé dílny Jericho, to tebe ale nezajímá. Máš plnou hubu keců a spravedlnosti, ale jinak jsi obyčejnej čecháček jako všichni ostatní. Za cílem nejvyšího zisku budeš topit i hovnama když to bude hořet.
si někdy stoupni za to svoje staré tedečko co vypouštíš za fekál a musíme to dýchat

Nemíchal bych dohromady LTO a recyklované oleje - jde hlavně o viskozitu, každý potřebuje jiný hořák. No a docela by mě zajímalo, jak AKM "vyrábí" certifikované palivo z vyjetejch, asi půjde jen o nějakou filtraci ...jericho-3 píše: tohle topení bylo v 90, tých letech prezentováno jako nejekologičtější.