Kdyby tam byla netěsnost tak by se to takhle projevovalo? V zimě to trochu hůř startuje ale chytí vždycky. Motor celkem dos vibruje, nejvíc při rozjezdu do 1200 ot. před 2 rokama se měnila komplet spojková sada s dvouhmotou. Hodim video na YT.sCitem píše:co hadice od naftovýho filtru do tandemu ?
Kontrola logu Galaxy 2001 85kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na videu to nevypadá tak strašně, zítra to zkusím natočit ze strany aby to bylo víc vidět. https://www.youtube.com/watch?v=XKLi_tOEgDI
Dnes jsem tohle schválně zkoušel a kolem 2000ot spotřeba 14,8 a pak v cca 2200ot to začlo padat až k 12,3 kolem 2500ot... to asi bude málo? Galaxy AUY měl by být originál softMirekX píše:zkus akcelerovat na šestku na plný plyn a koukat na okamžitou spotřebu, sériový 85 by tam mělo ukazovat kolem 15,5 l na 100 (mezi 2-2,5 tis ot)
Pokud je váha špatná bude to míň
Stejný jako u mě, mě to od neděle začalo nepravidelně cukat (zakopávat) na volnoběh když to je zahřátý, na vagu zase žádná chyba korekce -0,2 - 0,2 na všech, akorát otáčky se na mžik změní z 903 na 882 a volnoběžná dávka z 5,5 na 5,2 mg, dneska jsem zkusil prostříknout kontatolem ten konektor k el. svazku střikovačů, možná to bude chtít celou novou lištu ale to je otázka na někoho zkušenějšího.Grunt píše:Dnes jsem tohle schválně zkoušel a kolem 2000ot spotřeba 14,8 a pak v cca 2200ot to začlo padat až k 12,3 kolem 2500ot... to asi bude málo? Galaxy AUY měl by být originál softMirekX píše:zkus akcelerovat na šestku na plný plyn a koukat na okamžitou spotřebu, sériový 85 by tam mělo ukazovat kolem 15,5 l na 100 (mezi 2-2,5 tis ot)
Pokud je váha špatná bude to míň