Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ta dálniční známka byl dobrej fortorrent píše:Nemam dalnicni znamku, ale zkusim to někde poradne protahnout. ALe co by to mohlo delat?
Tyď jsi psal, že to pouštíš do světatorrent píše:Tak dnes ráno cukačka hned od rána. Po cca 6 km se rozsvítila kontrolka motoru. Motor se třepal a zvuk také nebyl optimální. Nakonec jsem to nějak odvezl do servisu, kde to napíchli a chyby byly, nějaké sporadické na el. svazku + 1. válec, že nešel. Takže jsme se dohodli na výměně kabelového svazku + seřízení vstřiků, které dle hodnot na diagnostice by měli být v pořádku. Tak zítra uvidíme co dál.
Proto jsem to dnes odvezl svemu mechanikovi. Ja s tim nic nedelamjear ewing píše:Tyď jsi psal, že to pouštíš do světatorrent píše:Tak dnes ráno cukačka hned od rána. Po cca 6 km se rozsvítila kontrolka motoru. Motor se třepal a zvuk také nebyl optimální. Nakonec jsem to nějak odvezl do servisu, kde to napíchli a chyby byly, nějaké sporadické na el. svazku + 1. válec, že nešel. Takže jsme se dohodli na výměně kabelového svazku + seřízení vstřiků, které dle hodnot na diagnostice by měli být v pořádku. Tak zítra uvidíme co dál.![]()
Bez zkušeností a diagnostiky se do toho zakopeš na půl roku..