zůstane staré těsnění z předchozího filtru, to se nahrbí a zacpe kanál a nemaže.... Taky jsem měl tu čest, naštěstí jsem to jel projet, po 5km pískla konev tak jsem rychle zdechnul, domů jsme to dotáhli, bádal jsem a našel, od té doby to jezdí OK
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
Já kolikrát po různých umělcích vyšrubuju filtr a ta guma navíc tam je,ale bývá různě skrčená tak olej tama asi proteče. Spíš ten filtr s chlopní a bez. Jsou zaměnitelné? Nikdy jsem to zvlášť neřešil,jen jsem toť na jeden čuměl co tam je za gumu.
Nechápu proč dělají takové debilní filtry. Zlatá vložka na TDI nebo starém htp za pár korun. Hlavně furt ekologie a tady železo navíc, ani to pořádně nevykape... To zas vymyslel blb.
Nejvíc mě baví, když chceš vyšroubovat filtr a pomalu na to potřebuješ hasák na 2coulový potubí, namaznu gumičku a dotáhnu rukou, každej mentál to dotahne jak kráva
Hele mam cerva v hlave....nedavno jsem delal tiguana 1,4tsi cav 160 koni.....muze se to tam taky stat? Mam tonradeji zkontrolovat? Olejnicka nesviti, nic nerachta
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Tomas6 píše:
Nechápu proč dělají takové debilní filtry. Zlatá vložka na TDI nebo starém htp za pár korun. Hlavně furt ekologie a tady železo navíc, ani to pořádně nevykape... To zas vymyslel blb.
Tohle si taky vždycky říkám. Ohání se ekologií a pak filtrační vložku nahradí takovýmto nesmyslem.
OťasTDi píše:Jo a ten roomster to neprezil...neco cvaka v motoru
to bude reťaz. Mrkni do pameti závad či tam neco jak " alonging chain " natahla reťaz. Na týchto motoroch to nic nevydrží prva reťaz vydržala 80tis druha len 70tis /origo. Take mňa to za 2týždne čaká
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE