Dej si průhledný hadice k filtru do tandemu a z tandemu pokud tam budou lítat bubliny tak je hlava ko.Jinak ty tlaky jsi napsal správně?To jsem ješte nikdy nenaměřil.
Tak to nejsi sám. Taky jsem byl z těch tlaků u vytržení a pro jistotu jsem hned provedl kontrolu manometru vzduchem na kompresoru. Ten mi vypíná při 11atm. a manometr ukazoval rovněž 11kp/cm2, což je v podstatě to samé. 1 bar by měl být nějakých 1,02kp/cm2 a cca 0,98atm. Takže tlak, který jsem naměřil tam fakt je. Proto to taky tady píšu a čekám na odezvu.
Tak to mi povídej!!! Jsem z toho zrovna tak zmatený. Pořád přemýšlím, kde se tam ten tlak bere. Ale bohužel si ho nevymýšlím. Už mně napadají takové bláznivé teorie, že snad to čerpadlo jde nějak obráceně?!
Záleží od poškodenia hlavy.
Kompres vs prívod paliva ti predsa netesnia gumičky ale podložka pod vstrekom.
(Naposledy som robil SAG skoro 400 000km a šachty jemne odrbane, takže treba skontrolovať stav a podľa toho....).
Inak... To vlozkovanie mosadzou stojí za kkt. 50 000km a je to v riti. Treba niekoho kto to vyvlozkuje antikorom a je to do smrti
Ty podložky jsou většinou fouklé od pohybu do boku a pak tu kompresi už nic neudrží.Problém je ale v tom že většinou to sundáš zjistíš že je omletá vačka turbo zlobí už dlouho jen se stím nic nedělalo a ted to příjde najednou a bude se vymejšlet kde to ojebat.
Tak pánové je to odhalené. Dva vstřiky foukaly. Ale betelně. Vyházel jsem je ven přefrézoval sedla vyměnil jsem okroužky a podložky, kulové čepy jednotek i stavěcí šrouby. Motor zatím běží jak má i chod je podstatně lepší... slovo podstatně jsem použil proto, že z motoru se linou další nepřirozené zvuky, které přisuzuji vymlácené dvouhmotě. Ale to už není předmětem opravy. Majitelka už koupila novou Octávku a tuto dává vnukovi, který prý ji dodělá, takže nemá cenu do toho investovat. No, je to její rozhodnutí a já ho musím respektovat, ikdyž jsem ji na některé problémy upozornil. Ale ještě bych měl takovou poznámečku: hodně lidí nemusí Fiaty. Já už jsem jich vystřídal dost. Vlastně už za totality jsem jezdil pouze Fiatem. Teď mám Ulysse (2005), který má nalítáno 360tis. vstřiky jsem sice už repasoval, ale jinak absolutně bez problémů. Motor táhne, nežere olej a NEKOUŘÍ!!! Zato když šlápnu na plyn u téhle Octávy, tak za mnou není pomalu vidět a to má najeto ještě o deset tisíc méně. No a ty zvuky...