Roomster 1.4tdi 59kw s DPF netahá
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
To ukáže jen tak málo když to jak píšeš zatáhne? Pokud ano, tak to nemá vzduch ... Filtrbox sis prohlídl, filtr vzduchu ok, přívod do boxu taky?roman1648 píše:Ano když to netahne tak to hulí černě, když zatáhne tak už ne
Váha vyleze tak max na 550-570
Jinak tohle je přece klasika PD, to neznáš? Naloguj si to na 3, 8 a 11 hod sem log.
-
- Aktivista
Sem dáš jen odkaz na soubor, který nahraješ na uložiště. Reklamační technik a tohle neumí ...
Leda že si teď nepíšem s romanem ale jeho kolegou pod romanovo přihlášením 
Hele, číslo váhy si dostal, je tam ta správná? Co víko hlavy s regulačním ventilem pro odvětrání, to je taky OK, 045103469H?
No musíš si to fouknout od boxu až k hlavě, ale on musí být průchozí taky vejfuk ... Ale psals, žes to za turbem odpojoval a DPF bylo venku.

Hele, číslo váhy si dostal, je tam ta správná? Co víko hlavy s regulačním ventilem pro odvětrání, to je taky OK, 045103469H?
No musíš si to fouknout od boxu až k hlavě, ale on musí být průchozí taky vejfuk ... Ale psals, žes to za turbem odpojoval a DPF bylo venku.
Jo asi bych to nějak dal ale skáču tady jak kokot z auta na auto... Je to peklo
Jo výfuk pod autem rozpojenej beze změny
Mě už fakt napadá jen to turbo že je repas na hovno
Sice se mě to za 20 let v turbocaru nestalo ale nevím no... Tak je tam samej brigos teď..
Jo váha i víko sedí, na to nikdo asi nemakal... Je mě divný že na 3 různý váhy se to chová na chlup stejně tím to asi taky nebude
Podavacka tlačí dobře měřil jsem budikem
Tandem? Chová se to jak kdyby to nemělo fakt naftu... Nevím už kurva...
Jo výfuk pod autem rozpojenej beze změny
Mě už fakt napadá jen to turbo že je repas na hovno
Sice se mě to za 20 let v turbocaru nestalo ale nevím no... Tak je tam samej brigos teď..
Jo váha i víko sedí, na to nikdo asi nemakal... Je mě divný že na 3 různý váhy se to chová na chlup stejně tím to asi taky nebude
Podavacka tlačí dobře měřil jsem budikem
Tandem? Chová se to jak kdyby to nemělo fakt naftu... Nevím už kurva...
-
- Aktivista
Mě se stejně nelíbí to Dpfko... Sice je vyčištěny od Doležala ale připadá mě jak kdyby to pořád brzdilo... Všude novy těsnění a když to na místě turuju tak to hulí pod kapotu trochu a je to prostě jakoby uduseny...
Nevím jak to zkontrolovat, v měřených hodnotách jsem to našel ve skupině 097 a tam je hodnota minus 256mbar což vůbec nechapu
Nevím jak to zkontrolovat, v měřených hodnotách jsem to našel ve skupině 097 a tam je hodnota minus 256mbar což vůbec nechapu