Fiat totiž není blbej, přimý vstřik si vyzkoušel v dobách, kdy ostatni ještě byli na houbách a tak měl zkušenosti, proto se držel osvědčených receptů - což je nepřímé vstřikování..Jelikož měl již zkušenosti s turbem, nemusel do neprobádaných vod, jako koncern, který má za sebou řadu velmi drahých pokusů a nakonec musel stáhnout ocas a poučit se od těch chytřejších, a zkřížit přímý vstřik s nepřímým, jako japonci a právě Fiat. Koncern se nezachoval profesionálně, naše slavná Škoda měla říci dost, nebudeme montovat evidentní průsery do svých aut, když naši zákazníci tyto vozy používají hlavně v městkém provozu. Ani protest jsem žádný neslyšel. Vždy si firmy dělají průzkumy, jací zákazníci hlavně si jejich vozy kupují, ale koncern si s nimi vytřel zadek. Protože kdo je hlavní zákazník koncernu, chrochtáci, milovníci "okázalostí", starší občané odchovaní přepotopními výtvory minulosti a většina těch, kteří mají rádi moderní trendy spolu s pouťovými atrakcemi dneška..Kdybych si benzinové auto od koncernu koupil já, tak z něho vytrhnu duši, bohužel bych jezdil za 15-20 litrů a měl bych drahý servis, abych tomu motůrku olejově neublížil..Aditivy dávám i do svého Fiata, už jen s úcty k tomu, jak je se mnou trpělivý..Takže to by mi u koncernu nevadilo...Koncern je auto, které má patent na kolony, tuhle jsem byl uvězněn , přede mnou a za mnou jen koncern v řadě..Proto jsme se také tak plížili, nešlo předjet tu kolonu plíživců, kteří obživli a přidali trochu plynu až na kopečku , po kterém následovala rovina..Proto taky platí ty pokuty...ale jeho zákazníci to zatáhnou...

nepropadat panice...