Skoda Octavia 3 za jizdy ztrati vykon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Skoda Octavia 3 za jizdy ztrati vykon
vymenil jsem cerpadlo chladici kapaliny , je to o trosku lepsi , ale zavada se deje porad . V chladici soustave je veliky bordel , da se stim neco delat a nebo se to da nejak vycistit?Co se stim da delat , jak nejlepe to vycistit , aby se to opravilo? jde mi o to , abych se mi auto nevratilo a navic je skoda auto vyhodit je v peknym stavu
Zkusil bych odpojit hadice a pustit do toho vodu z hadice. Je divný, že to dřív nepřestalo topit, tím to obvykle začíná. U těchto motorů měním chladící kapalinu co 3 roky max. Dostává tam hrozně zabrat a pak to končí takhle...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Dat do toho nejaky cistici roztok a nebo do toho dat hadici a vyprat to?
Tak jsem odpojil hadice k vymeniku , vzal jsem hadici s vodou a pustil ji . Voda vubec nechtela do vymeniku , az po 2 minutach , zacaly litat z druheho natrubku kousky bordelu . nakonec zacal jit z natrubku hnedy dlouhy velky bordel , ktery byl dost podobny hovinku ,proplachl jsem to nekolikrat z obouch stran az slauplne cista voda.Projel jsem auto cca 70km a zatim to jezdi bez problemu. Potrebovalo by to vycistit komplet celou soustavu , mate nekdo napad , aby se nemusel vyndavat motor a zaroven aby se to proplachlo? Jinak vam chlapi moc dekuji za pomoc
Existuje na to nějaký proplach přímo od škodovky (VW) G052525A3 nebo nějaký čistič ale vyzkoušeno nemám. Někdo kdysi radil ocet, ale to jsem zkoušel u jedné 1,6 co netopila a pomohla až výměna radiátoru.
Dal bych novou kapalinu a vyměnil ji třeba po měsíci.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Mam vyzkoušeno tabletu do myčky, chvilku pojezdit, párkrát ohřat a bude to jak nový
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22