Golf 7 1,6tdi teče olej proudem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Golf 7 1,6tdi teče olej proudem
No jo, prvovýroba, jenže co neprojde kontrolou ve fabrice na rovinnost tak jde automaticky do druhovýroby 

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
erling je hnoj v kelly ho kupují včetně mě tisíce lidí a reklamace nejsou nebo pokud znáš reklamace na tyto díly napiš číslo vše je v hnoji zjistitelné, , já naposledy kupoval na HTP někdy v lednu, ještě mám na stole krabičku se starým guferem a no problém
-
- Aktivista
romane kousek ode mě je INA vyrábí ložiska, co neprojde prvovýrobou de do šrotu ve skalici SK POTÉ se to objeví v rohatci ve šrotě, ČR a pak to pocítí zaměstnanec na výplatě , pokud chce vydělávat přes tisíc euro naučí se velmi rychle měřit v tisícinách a stroj seřizovat na místo čumění po dílně a házením kuliček po spoluzaměstnancích 

Milošu co chceš po roce a půl reklamovat? Jsem gufero koupil nové, zákazníkovi řekl že to bylo to na druhé straně kliky než minule a nazdar bazar.
Co se týče toho vivara výše. Ano tam jsem reklamaci dával. Zamítnutá skrz nedodržení podmínek montáže. Jaké podmínky to byly to nikdo nenapsal. Byly to dvě gufera po sobě. Jiný výrobce, ale stejný materiál, stejné gufero jen jiné logo a krabička. Byly to gufera ve stylu ptfe, bez pružinky, ale gumové. Stejné jsem teď dával na mb om651 a neteče. A to jsem ho tam natahoval šroubovákem, páč se furt krčilo.Jen bylo originál mercedes.
Před třemi lety jsem měnil EGR na cfhc, wahler byl zrovna nedostupný, dal jsem pierburg, za 5 měsíců a asi 5000km opět vadný, přidíral se. Dal.jsem wahler, ten je tam dodnes. Bez problémů. Reklamace zamítnutá s tím, že jsou ko vstřiky, že to sazí a tím se zanesl a zadřel. Když jsem to po po asi roce a půl probíral s reklamačním technikem, že proč ten wahler funguje, se stejnýma vstřikama, jen se usmíval a krčil rameny.
Dneska přišlo vyjádření ohledně toho ložiska. Reklamace uznaná, peníze vráceny. Ale jako fakt už jsem byl nahlodaný že zajdu za klukama do rallu ať dají nabídku. Asi bych si moc nepomohl, všude je to stejné, ale aspoň tam na rozvozu mají hezké usměvavé holky. Ne jak nám tu jezdí jeden zapšklý lulin.
Co se týče toho vivara výše. Ano tam jsem reklamaci dával. Zamítnutá skrz nedodržení podmínek montáže. Jaké podmínky to byly to nikdo nenapsal. Byly to dvě gufera po sobě. Jiný výrobce, ale stejný materiál, stejné gufero jen jiné logo a krabička. Byly to gufera ve stylu ptfe, bez pružinky, ale gumové. Stejné jsem teď dával na mb om651 a neteče. A to jsem ho tam natahoval šroubovákem, páč se furt krčilo.Jen bylo originál mercedes.
Před třemi lety jsem měnil EGR na cfhc, wahler byl zrovna nedostupný, dal jsem pierburg, za 5 měsíců a asi 5000km opět vadný, přidíral se. Dal.jsem wahler, ten je tam dodnes. Bez problémů. Reklamace zamítnutá s tím, že jsou ko vstřiky, že to sazí a tím se zanesl a zadřel. Když jsem to po po asi roce a půl probíral s reklamačním technikem, že proč ten wahler funguje, se stejnýma vstřikama, jen se usmíval a krčil rameny.
Dneska přišlo vyjádření ohledně toho ložiska. Reklamace uznaná, peníze vráceny. Ale jako fakt už jsem byl nahlodaný že zajdu za klukama do rallu ať dají nabídku. Asi bych si moc nepomohl, všude je to stejné, ale aspoň tam na rozvozu mají hezké usměvavé holky. Ne jak nám tu jezdí jeden zapšklý lulin.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
Tomas6 píše: ↑03 dub 2025, 09:54 Milošu co chceš po roce a půl reklamovat? Jsem gufero koupil nové, zákazníkovi řekl že to bylo to na druhé straně kliky než minule a nazdar bazar.
tome já spíš reagoval na elring že chodí gufera křivé, ted jsem během půl roku dělal tři htp a problém na klice nebyl, beru jen z kelly, jedině tak před pěti lety gufero nepřišlo bylo ptfe a tonda ho tam jebl na prasáka staré, prolínalo za půl roku, beru to jako pokec, snad je tomu už 17 let kdy tu nebyla na sachs spojka reklamace a já bral z jednoho skladu za super ceny a na každou skojku reklamačka, v podstatě mimo filtry reklamace na všechno a něktéré díly i nebezpečné, jednou sem tuším na feldě třikrát zabrzdíl a po čtvrté to jen lehce spomalovalo, brzdění se na přední nápravě s novýma deskama made in germany nekonalo,
v úterý jsem měl P 2008 najeto asi 44.000 km a na stk že PZ kotouč nebrzdí celou plochou, rozdíl prej 25%, tak jsem tu rezlou plochu přebrousil, zkouším poprve zabrzdím ručkou a dvě stejné 150 cm čáry na nasfaltě, zabrzdí podruhé, potřetí a po čtvrté nic, desky se prohřály a nastalo jen spomalování, tak origo matroš asi nic moc
i
-
- Aktivista
a ještě zajímavost druhá závada u P 2008 brzdy a a žárovka, na stk že je špatně nasazená, majitel že nikdy žárovku neměnil, první stk od nova, byla nasezená ok jinak tam nedrží tam není převlečný drát, žárovka se ale tavila, světlo svítilo méně a rozmazaně nekreslilo, kvalita asi už v prvovýrobě, značku žárovky nevím vyfotil jsem a jebl do popenice