FIAT - sháním software na diagnostiku

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pajda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od pajda »

A jaká bude cena?Bude k němu i SAM,nebo jiné příslušenství
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

zajtra sa pozriem co vsetko k tomu presne je, ja vsak fyzikalne merania Smartom nerobim - na to mam ine prostriedky - cena bude zavisla od nakupu novsieho kusu.

Mal som aj examiner I - ten sa predal aj s celym stojanom a vsetkym prislusenstvom za 700€

Cena za smart bude asi vyssia - to vsak az o pol roka
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
greenca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

zdenek11 píše:Examiner funguje 100%
to je pravda,ale mimo Italů s tím nic jiného neuděláš.
Na starší auta spíše doporučuji uniscan a novější ELM 327,a koncernový VAG-COM.
Je to docela dobrý do začátku za rozumné peníze a uděláš s tím většinu aut.
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4

CHIP, egr OFF
jurek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurek »

Ty Uniscany ,ELM a obyčejne dratičky tak myslim,že jsem na forum z lidmi kteři zkouši svoje zkušenosti v diagnostica a elektronice.
Myslim,že tu na forum je hrstka lidi ketry se musim uklonit že znaji temata auta diagnostika a elektronika ten zbytek ma uklizet a pořadnym lidem nalivat kavu protože neumi dobrou kavu udělat.vice jak polovina lidi by chtěli všechno sehnat zadarmo a vydělavat prachy na levnych kablikach hnus
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

jurek píše:Ty Uniscany ,ELM a obyčejne dratičky tak myslim,že jsem na forum z lidmi kteři zkouši svoje zkušenosti v diagnostica a elektronice.
Myslim,že tu na forum je hrstka lidi ketry se musim uklonit že znaji temata auta diagnostika a elektronika ten zbytek ma uklizet a pořadnym lidem nalivat kavu protože neumi dobrou kavu udělat.vice jak polovina lidi by chtěli všechno sehnat zadarmo a vydělavat prachy na levnych kablikach hnus
Hele, tim musi projit kazdej, nez zjisti, ze na netu nic fcniho nedostane.A kdyz uz to funguje, tak stoji za ...
Mnetaky pripadlo dat deset litru za diag jako nesmysl a nakonec jsem vysypal nekolikanasobne vic... nelituju toho, uz se to splaci, a celkem rychle. Chce to jenom cas a trochu se tomu venovat, stejne jako ve skole.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
greenca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

jurek píše:Ty Uniscany ,ELM a obyčejne dratičky tak myslim,že jsem na forum z lidmi kteři zkouši svoje zkušenosti v diagnostica a elektronice.
no tak koukam,ze jsi asi nepochopil o cem toto forum vubec je.Myslel jsem ze si tady navzajem pomahame,radime a vymenujeme zkusenosti.Kolega se ptal na diagnostiku do zacatku a co jsem pochopil,tak to bude mit pouze jako pomucku pri opravach a ne na uziveni.Na to mu staci ta co jsem psal vyse.Kazdy jsme nejak zacinali a myslim,ze by jsme si meli pomahat a proto chodime na toto forum,ale pokud je to jinak a pletu se,tak me uved na pravou miru.Uprime, z arogantnich a zahledenych lidi jako ty je mi zle a myslim,ze sam toho asi moc neumis.
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4

CHIP, egr OFF
jurek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurek »

greenca píše:
no tak koukam,ze jsi asi nepochopil o cem toto forum vubec je.Myslel jsem ze si tady navzajem pomahame,radime a vymenujeme zkusenosti.Kolega se ptal na diagnostiku do zacatku a co jsem pochopil,tak to bude mit pouze jako pomucku pri opravach a ne na uziveni.Na to mu staci ta co jsem psal vyse.Kazdy jsme nejak zacinali a myslim,ze by jsme si meli pomahat a proto chodime na toto forum,ale pokud je to jinak a pletu se,tak me uved na pravou miru.Uprime, z arogantnich a zahledenych lidi jako ty je mi zle a myslim,ze sam toho asi moc neumis.

Myslim si že ty jsi chodil do školky jak ja už dělal elektroniku na autech.Na forum si maji pomahat lide kteři se tim zabyvaji a myslim si že forum neni na to co by učit lidi jak funguje elektronika a diagnostika na autech.Ti kteři maji zajem o elektroniku a diagnostiku na autech nemaji otvirat pusu protože jim zadarmo nic nespadne
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

No koukam, ze je tady par arogantnich chytraku, kteri se zaklinaji tim jak utratili "vatu" za profesionalni diagnostiku a snazi se zajmence o levnou pomucku odradit - aby nedejboze nevznikla konkurence. Ono totiz v dnesni dobe je rozdil mezi servisy pouze ten - spojim se s RJ / nespojim se s RJ. Potom stejne v 95% pripadu nastava trapne meneni el. soucastek na ucet zakaznika dokud to nechytne. Samozrejme jsou tu vyjimky ke kterym bych si auto dal znovu, ale tech je kurevsky malo.

Navic mam dojem, ze nekdo nepochopil na co dotycny chce diagnostiku na Fiaty '95-'01. To rozhodne neznamena, ze se tim zivi. Ma doma pravdepodobne dve mozna tri plecky, ktere chce cas od casu nacist - naprosto stejne jako jednou za mesic otevres kapotu zkotnrolujes olej, vodu, servo, tlak v gumach.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

lt.kubosh píše:No koukam, ze je tady par arogantnich chytraku, kteri se zaklinaji tim jak utratili "vatu" za profesionalni diagnostiku a snazi se zajmence o levnou pomucku odradit - aby nedejboze nevznikla konkurence. Ono totiz v dnesni dobe je rozdil mezi servisy pouze ten - spojim se s RJ / nespojim se s RJ. Potom stejne v 95% pripadu nastava trapne meneni el. soucastek na ucet zakaznika dokud to nechytne. Samozrejme jsou tu vyjimky ke kterym bych si auto dal znovu, ale tech je kurevsky malo.

Navic mam dojem, ze nekdo nepochopil na co dotycny chce diagnostiku na Fiaty '95-'01. To rozhodne neznamena, ze se tim zivi. Ma doma pravdepodobne dve mozna tri plecky, ktere chce cas od casu nacist - naprosto stejne jako jednou za mesic otevres kapotu zkotnrolujes olej, vodu, servo, tlak v gumach.
no doufam, ze me nemas za arogantniho chytraka, pouze sdeluji svoji zkusenost ze zacatku. Nic poradne funkcniho na netu zdarma proste neni, a je potreba do toho opravdu neco nasypat. Takze pokud si to nekdo vyklada jako arogantni prispevek, tak se omlouvam.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
greenca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

jurek píše:
greenca píše:

Myslim si že ty jsi chodil do školky jak ja už dělal elektroniku na autech.Na forum si maji pomahat lide kteři se tim zabyvaji a myslim si že forum neni na to co by učit lidi jak funguje elektronika a diagnostika na autech.Ti kteři maji zajem o elektroniku a diagnostiku na autech nemaji otvirat pusu protože jim zadarmo nic nespadne
ja si jen mysliím,že máš strach z konkurence,ale to je jedno.Je možný ,že diagnostice a elektronice rozumíš,ale jako kolegu bych tě určitě nechtěl
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4

CHIP, egr OFF
supervin
Nováček

diagnostika fiat

Příspěvek od supervin »

dlouho jsem tu nebyl a vidím vše při starém... moc keců jinak nic co pomůže :? takže pa zase někdy ;)
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“