vag a UPA usb programator

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

sono11
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od sono11 »

Dakujem Hanz, ze sa mi snazis pomoct, robim a verifikujem to naozaj spravne, ibaze to nechodi. Chcel som to robit na UPE, ale ako vidim sa mi to nepodari, takze ostanem pri ISP. Teraz chvilku neviem pokracovat v testovani, lebo pri experimentoch s fuse bitmi, som nahodou zamkol RST, a uz sa mi to neda odomknut, ako som aj na inych forach zistoval, je jednoduchsie dat novu AT megu, aku ju skusat odomknut, takze v pondelok si hned objednam dve nove At megy a pokracujem v experimentoch. Som si isty, ze chyba je vo fuse bitoch, ale nechapem, preco po zadani tych istych bitov v programatore ISP to funguje a v UPE nie. Ak by niekto vedel do binka ktore napalujem do At megy cez UPU priamo vlozit fuse a lock bity, alebo aspon dal radu, ako sa to robi, kam a co treba zapisat, velmi by mi to pomohlo. dakujem
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

sono11 píše:Dakujem Hanz, ze sa mi snazis pomoct, robim a verifikujem to naozaj spravne, ibaze to nechodi. Chcel som to robit na UPE, ale ako vidim sa mi to nepodari, takze ostanem pri ISP. Teraz chvilku neviem pokracovat v testovani, lebo pri experimentoch s fuse bitmi, som nahodou zamkol RST, a uz sa mi to neda odomknut, ako som aj na inych forach zistoval, je jednoduchsie dat novu AT megu, aku ju skusat odomknut, takze v pondelok si hned objednam dve nove At megy a pokracujem v experimentoch. Som si isty, ze chyba je vo fuse bitoch, ale nechapem, preco po zadani tych istych bitov v programatore ISP to funguje a v UPE nie. Ak by niekto vedel do binka ktore napalujem do At megy cez UPU priamo vlozit fuse a lock bity, alebo aspon dal radu, ako sa to robi, kam a co treba zapisat, velmi by mi to pomohlo. dakujem
Zdar, do formátu bin pojistky vložit nejdou! Ty umí akorát formát hex ;-)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
sono11
Nováček

Příspěvek od sono11 »

dakujem za upresnenie, ale proste neide to
vladanetair
Sběrač informací

UPA

Příspěvek od vladanetair »

Můžete mi někdo pomoci s nastavením v UPA programatoru?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Tam se nic nenastavuje, programátor prostě funguje. HW se nastavuje dle návodu, je to tam krásně popsané.

Pokud myslíš konfigurafi fusebits pro MCU, tak použij vlastní hlavu, nejsme děti v mateřské školce, aby nás furt někdo vodil za ručičku (LOL)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
vladanetair
Sběrač informací

Příspěvek od vladanetair »

Myslel jsem konfiguraci pro atmega162 v použití ve vag kabelu.Je vidět jak to na tomto foru perfekně funguje když nekdo poprosí o radu. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“