vag a UPA usb programator
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dakujem Hanz, ze sa mi snazis pomoct, robim a verifikujem to naozaj spravne, ibaze to nechodi. Chcel som to robit na UPE, ale ako vidim sa mi to nepodari, takze ostanem pri ISP. Teraz chvilku neviem pokracovat v testovani, lebo pri experimentoch s fuse bitmi, som nahodou zamkol RST, a uz sa mi to neda odomknut, ako som aj na inych forach zistoval, je jednoduchsie dat novu AT megu, aku ju skusat odomknut, takze v pondelok si hned objednam dve nove At megy a pokracujem v experimentoch. Som si isty, ze chyba je vo fuse bitoch, ale nechapem, preco po zadani tych istych bitov v programatore ISP to funguje a v UPE nie. Ak by niekto vedel do binka ktore napalujem do At megy cez UPU priamo vlozit fuse a lock bity, alebo aspon dal radu, ako sa to robi, kam a co treba zapisat, velmi by mi to pomohlo. dakujem
Zdar, do formátu bin pojistky vložit nejdou! Ty umí akorát formát hexsono11 píše:Dakujem Hanz, ze sa mi snazis pomoct, robim a verifikujem to naozaj spravne, ibaze to nechodi. Chcel som to robit na UPE, ale ako vidim sa mi to nepodari, takze ostanem pri ISP. Teraz chvilku neviem pokracovat v testovani, lebo pri experimentoch s fuse bitmi, som nahodou zamkol RST, a uz sa mi to neda odomknut, ako som aj na inych forach zistoval, je jednoduchsie dat novu AT megu, aku ju skusat odomknut, takze v pondelok si hned objednam dve nove At megy a pokracujem v experimentoch. Som si isty, ze chyba je vo fuse bitoch, ale nechapem, preco po zadani tych istych bitov v programatore ISP to funguje a v UPE nie. Ak by niekto vedel do binka ktore napalujem do At megy cez UPU priamo vlozit fuse a lock bity, alebo aspon dal radu, ako sa to robi, kam a co treba zapisat, velmi by mi to pomohlo. dakujem

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

- vladanetair
- Sběrač informací
UPA
Můžete mi někdo pomoci s nastavením v UPA programatoru?
Tam se nic nenastavuje, programátor prostě funguje. HW se nastavuje dle návodu, je to tam krásně popsané.
Pokud myslíš konfigurafi fusebits pro MCU, tak použij vlastní hlavu, nejsme děti v mateřské školce, aby nás furt někdo vodil za ručičku
Pokud myslíš konfigurafi fusebits pro MCU, tak použij vlastní hlavu, nejsme děti v mateřské školce, aby nás furt někdo vodil za ručičku

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

- vladanetair
- Sběrač informací