Octavia 66 nebo 81 ???

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

go.vojta
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

no já třeba esp nemám vůbec v lásce.. kdo umí jezdit tak ho nepotřebuje, spíš naopak, protože to občas udělá dost nečekané zásahy.. já to hned vypínám..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

go.vojta píše:no já třeba esp nemám vůbec v lásce.. kdo umí jezdit tak ho nepotřebuje, spíš naopak, protože to občas udělá dost nečekané zásahy.. já to hned vypínám..
to jo no, to taky nemam moc v lasce. ale ono i starsi ABS je spis na skodu nez k uzitku, ale to je vec nazoru. kdyz to mas v noze, neni co resit
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

cippis píše:já bych jednoznačně hledal verzi 81kw po faceliftu s automatickou klimou ( kvůli mlžení v zimě a konfortu na palubě v létě) a s ESP. To ESP bych volil jako prioritu 1. Kdo stím jezdí a jezdí často v třeba v tomhle marastu, tak ví proč. Myslím že výdaj za tuhle výbavu bohatě vyrovnají ušetřené náklad za zohýbaný plechy (LOL)
No na mlzeni v zime ti Climatronic nepomuze....to je takova slabina co ma Oct Tour porad... v lete je to lepsi ze se nemusis o nic starat, ...ESP je urcite super vec, jedna zmala veci kterejch opravdu nelituju, ze jsem si nachal dodelat...na mokru uz me to kolikrat zachranilo, a ted na snehu je to taky balada max si to pakrkat blikne a jeto....navic se da plne vypnout, pro ty co to maj opravdu v ruce je to cistlivejsi bez ...ale kdyz uz je pozde tak vam ruce neumej pribrzdit kazde kolo zvlast...

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

ked najdes OI a motor ASV po 2001-2002 roku .... za dobru cenu ..ber to!
Je to asi ta najlepsia moznost. Je to 81kw a ma troska vacsie turbo. (11 lopatkove narozdiel od zmienovanych 66kw a 81kw) Spotreba je viac nez skvela (ale to maju vsetky rotacne tdi bez debat) a toto chodi velmi dobre za plynovim pedalom. Staci Ti tam pak maximalne vymenit trysky a na urcitu dobu budes viac nez nadceny :O)

Takze ASV a elegancku :)
Tomášš
Nováček

Příspěvek od Tomášš »

Jaká je přibližně ta dobrá cena :? :?
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Tomášš píše:Jaká je přibližně ta dobrá cena :? :?
..zalezi samodrejme na stavu ... 260T ?

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
TG
Přispěvovatel

Příspěvek od TG »

Kazdopadne 81kw facelift...poridil jsem v lete v plny vybave a naprosto super a to ESP uz mi parkrat taky pomohlo,pokud clovek to auto nema jete v ruce...jinak cena zhruba 220-230t za 01-02....
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“