Octavia 66 nebo 81 ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to jo no, to taky nemam moc v lasce. ale ono i starsi ABS je spis na skodu nez k uzitku, ale to je vec nazoru. kdyz to mas v noze, neni co resitgo.vojta píše:no já třeba esp nemám vůbec v lásce.. kdo umí jezdit tak ho nepotřebuje, spíš naopak, protože to občas udělá dost nečekané zásahy.. já to hned vypínám..
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
No na mlzeni v zime ti Climatronic nepomuze....to je takova slabina co ma Oct Tour porad... v lete je to lepsi ze se nemusis o nic starat, ...ESP je urcite super vec, jedna zmala veci kterejch opravdu nelituju, ze jsem si nachal dodelat...na mokru uz me to kolikrat zachranilo, a ted na snehu je to taky balada max si to pakrkat blikne a jeto....navic se da plne vypnout, pro ty co to maj opravdu v ruce je to cistlivejsi bez ...ale kdyz uz je pozde tak vam ruce neumej pribrzdit kazde kolo zvlast...cippis píše:já bych jednoznačně hledal verzi 81kw po faceliftu s automatickou klimou ( kvůli mlžení v zimě a konfortu na palubě v létě) a s ESP. To ESP bych volil jako prioritu 1. Kdo stím jezdí a jezdí často v třeba v tomhle marastu, tak ví proč. Myslím že výdaj za tuhle výbavu bohatě vyrovnají ušetřené náklad za zohýbaný plechy
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

ked najdes OI a motor ASV po 2001-2002 roku .... za dobru cenu ..ber to!
Je to asi ta najlepsia moznost. Je to 81kw a ma troska vacsie turbo. (11 lopatkove narozdiel od zmienovanych 66kw a 81kw) Spotreba je viac nez skvela (ale to maju vsetky rotacne tdi bez debat) a toto chodi velmi dobre za plynovim pedalom. Staci Ti tam pak maximalne vymenit trysky a na urcitu dobu budes viac nez nadceny :O)
Takze ASV a elegancku
Je to asi ta najlepsia moznost. Je to 81kw a ma troska vacsie turbo. (11 lopatkove narozdiel od zmienovanych 66kw a 81kw) Spotreba je viac nez skvela (ale to maju vsetky rotacne tdi bez debat) a toto chodi velmi dobre za plynovim pedalom. Staci Ti tam pak maximalne vymenit trysky a na urcitu dobu budes viac nez nadceny :O)
Takze ASV a elegancku