Sharan 2001 nebliká a necentráluje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

váha
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od váha »

jestli to nemá komfortku zkontroluj jednotku palubní sítě,ale přes VAG a zrovna bych zkusil jestli to nemá i tu komfortku...ale jestli tě to baví tak klidně měř a vyndávej pojistky dál (LOL)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

SCULLY
Přispěvovatel

Příspěvek od SCULLY »

Komfortku to opravdu nemá, je tam jednotka centrální elektriky a ta to celé řídí ;)

ve vagu kanál 09
Naposledy upravil(a) SCULLY dne 28 led 2008, 09:41, celkem upraveno 1 x.
kinng
Sběrač informací

Příspěvek od kinng »

Konečně někdo kdo o tom má trochu šajn díky super pomoc :-D
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Doufam, ze ti to pomuze, jeste to budu doplnovat, protoze DP na tyhle auta nikde nejsou, a ne kazdy ma Elzu.
kinng
Sběrač informací

Příspěvek od kinng »

anydraj píše:Doufam, ze ti to pomuze, jeste to budu doplnovat, protoze DP na tyhle auta nikde nejsou, a ne kazdy ma Elzu.
už to stahuju je to ale děsnej balík
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

SCULLY píše:Komfortku to opravdu nemá, je tam jednotka centrální elektriky a ta to celé řídí ;)

ve vagu kanál 09
však tu myslím:)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Marek777
Nováček

Příspěvek od Marek777 »

Když už sme u toho centralu vi nekdo jak prizpusobit dalku k centralu pomocí VAG? myslim na kterim kanálu se to da sladit asi v jednotce centralni elektriky ne? vim ze to de klicem ve dverich ale zajima me to pres VAG ve VIS 2.0 sharan neni.
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Jde to pouze pres zamek.
dejdar
Přispěvovatel

Příspěvek od dejdar »

Měl jsem podobný problém přestaly jít blinkry, centrál a nešlo se spojit s jednotkou centrální elektriky. Zjistil jsem, že jsou zlámané a zkratované datové linky ve dveřních průchodkách, opravil jsem je, ale stejně to nepomohlo, jednotka pořád nekomunikovala. Teprve až když jsem odpojil na chvíli baterii, tak po znovupřipojení už všechno chodilo jak má. Odpojením napájení se asi jednotka nějak zresetovala a od té doby už funguje naprosto bez problémů.
kinng
Sběrač informací

Příspěvek od kinng »

takže vážení přátelé po třech dnech bádání a měření jsem zjistil že je na vozidle vadná řídící jednotka centrálního zamykání která se nachází v prostoru pojistek. Je tam vadná výkonová část. dochází k lepení relátka. Zjišťoval jsem cenu nové jednotky a kdýž mi ji ve značkovém servise řekli tak jsem omdlel. Stojí 25000 Kč. To je teda nářez. Díky všem za tipy. Zlatý frantící, ať žije PSA to je proti němcům višnička.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

kinng píše:takže vážení přátelé po třech dnech bádání a měření jsem zjistil že je na vozidle vadná řídící jednotka centrálního zamykání která se nachází v prostoru pojistek. Je tam vadná výkonová část. dochází k lepení relátka. Zjišťoval jsem cenu nové jednotky a kdýž mi ji ve značkovém servise řekli tak jsem omdlel. Stojí 25000 Kč. To je teda nářez. Díky všem za tipy. Zlatý frantící, ať žije PSA to je proti němcům višnička.
nikto ti nekaze kupovat novu !!!! skus vrakac a PSA mi ani nespominaj.... (LOL)
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

kinng píše:takže vážení přátelé po třech dnech bádání a měření jsem zjistil že je na vozidle vadná řídící jednotka centrálního zamykání která se nachází v prostoru pojistek. Je tam vadná výkonová část. dochází k lepení relátka. Zjišťoval jsem cenu nové jednotky a kdýž mi ji ve značkovém servise řekli tak jsem omdlel. Stojí 25000 Kč. To je teda nářez. Díky všem za tipy. Zlatý frantící, ať žije PSA to je proti němcům višnička.
Starší seženeš kolem 1500kč
PSA je největší šith!!!
kinng
Sběrač informací

Příspěvek od kinng »

pánové tato jednotka je pouze sharan, galaxy,alhambra pochybuju že bude na vraku stát 1500-Kč
(hm)
dejdar
Přispěvovatel

Příspěvek od dejdar »

Tak lepící se relátko na centrál... a co to ostatní blinkry a to že ti ta jednotka nekomunikuje? Nechci ti kazit radost, ale řekl bych že relátkem na centrál to nebude.
Jednotku seženeš za těch +- 1500,-, když tak bych sháněl jednotku od roku 2003 ta už umí i trojblik.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“