čím vyčíst skutečné km u vw passat 2003?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

chiptuning
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

sharik4x4 píše:Nechci se hádat předsedo,ale těhle passatů 03 s motorem 96kw jsem přivezl cca.25 kousků a vyčísto nešlo pouze u jednoho,jinak všechny jsem zjistil bez problémů Vagem 704.Problémy jsou až u 05 starý model,nebo když to má 2,5TDI-tam to také nejde.Jinak praci čest. :)
malinko nesouhlasim naopak u vsech 2,5 tdi km jsou akorat nejdou precist vag com,vycti si eprom a uvidis/napr supervin,ecu tool nebo podobnym/ :o
kdybys nevedel kde jsou tak tady
vypis z a6 180ps 2,5tdi
Obrázek
Lukas001
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Lukas001 »

chiptuning píše:
sharik4x4 píše:Nechci se hádat předsedo,ale těhle passatů 03 s motorem 96kw jsem přivezl cca.25 kousků a vyčísto nešlo pouze u jednoho,jinak všechny jsem zjistil bez problémů Vagem 704.Problémy jsou až u 05 starý model,nebo když to má 2,5TDI-tam to také nejde.Jinak praci čest. :)
malinko nesouhlasim naopak u vsech 2,5 tdi km jsou akorat nejdou precist vag com,vycti si eprom a uvidis/napr supervin,ecu tool nebo podobnym/ :o
kdybys nevedel kde jsou tak tady
vypis z a6 180ps 2,5tdi
Obrázek
Správně, jen mít ten správnej vercajk, s vidlema de akorát přehazovat hnůj :D :D :D :D (LOL) (LOL) (LOL)
Lukas001
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Jde zjistit i co na jakým autě bylo děláno a v kolika km a jestli to šlo na záruku nebo si to zákazník platil sám i z německa jen musí š znát lidi co jsou ochotný makat jimak bývá to uloženo i v motoru už u oktávie 01 takže kdo přepisuje jen budíky brzo bude dělat i motorovky protože lidi budou prudit...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“