krádež vozu

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

:( smutné... abych to nemusel řešit, tak platím těch 10tkč ročně :(.... navíc jsem v klidu i když s tím jede drahá polovička nebo děda :)
GIV Variant TDi ???kW
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vlada5506 píše:jj, díky za útěchu, bolí mne hlava, jdu na vzduch.

já jsem uviděl bráchův pasat v praze v noci po okruhu, málem mi vypadly oči z důlku, kombinace zadních samolepek byla neopakovatelná, jel jsem z holanska táhl za sebou auto tak jsem nějak nemohl přidat, šli jsme pátrat na polici jak je to možné, nakonec jsme zjistili že není v pátrání podle vin ani SPZ jen podle čísla motoru a na MVČR to nebylo vůbec, krádež na objednávku a krytá bengama miloš
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

no me trefi snad predevcirem sem zrovna koukal podobnou ze vypada pekne .... ale ty kradeze posledni dobou jsou fakt divny to aby se clovek bal vystavovat fota svyho dila (hm)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Sydney
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sydney »

Nejdřím se připojuji ke smutečnímu zástupu zkušenosti mám z rodiny a já přišel o auto nehodou.
Ale otázka je, co můžem dělat proti ukradení? Máte někdo zkušenosti co zabere nejvíce? Alarm houká ale ve tři nebo čtyři ráno málo koho vzbudí!?
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Podle mě základ pojistka . Takový ty alarmy , vypínače něčeho , zamykače něčeho to je jen na odrazení amatéru ale když banda co krade auta chce tvoje auto tak ho prostě bude mít . :(
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Sydney píše:Nejdřím se připojuji ke smutečnímu zástupu zkušenosti mám z rodiny a já přišel o auto nehodou.
Ale otázka je, co můžem dělat proti ukradení? Máte někdo zkušenosti co zabere nejvíce? Alarm houká ale ve tři nebo čtyři ráno málo koho vzbudí!?
Alarm je dle mého názoru věc která celkem funguje. Proč by na sebe zloděj zbytečně upozornoval? Radši půjde a najde si auto jen se zamykáním zpátečky.
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Bugs.Bunny píše:
Sydney píše:Nejdřím se připojuji ke smutečnímu zástupu zkušenosti mám z rodiny a já přišel o auto nehodou.
Alarm je dle mého názoru věc která celkem funguje. Proč by na sebe zloděj zbytečně upozornoval? Radši půjde a najde si auto jen se zamykáním zpátečky.

Jde o tu finální záležitost když příjdeš o auto . Dá ti výrobce alarmu nejaké peníze když ti ho ukradou ? Ano alarm funguje proti malým zlodějíčkům ale né proti organizovaným zlodějům aut . A prostě když ho chcou tak ho mít budou . A 5 sekund houkající alarm na to se ti dneska každý vykašle aby vylézal z tepla postele (LOL)

Ano alarm je dobrá věc ale jen jako prevence a má velkou šanci zabránit vykradení vozu nejakým blbcem . :(
MiraAvant
Nováček

Re: re:

Příspěvek od MiraAvant »

vlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
při takové ceně auta sis to měl 100 % pojistit.. zase tak moc to nestojí.. já jsem AUDInu pojistil na 350.000,- pouze proti krádeži a proti živlu (bourat snad nebudu :) ) u ČP a stálo to něco málo přes 7 tis. za rok a jen s 1 % spolúčastí... a to se myslím u dražších a hodně kradených aut 100 % vyplatí.. ale je to fakt hnus, nejhorší je, že u nás je to norma, tak jak lidi chodí nakupovat, tak tady chodí i krást auta.. zlodějšký a kriminální póvl u nás budou mít vždycky pohodičku a můžou se nerušeně starat os vou "obživu" ..
vlada5506
Přispěvovatel

Příspěvek od vlada5506 »

víš jak to chodí, dáš všechno co máš za auto, pak chceš čip, potom xenony,atd.Myslíš a doufáš, že tobě se to nestane. Když dojde k tomu nejhoršímu, říkáš si "měl jsem to pojistit". Ale ruku na srdce, každý z nás to chce mít vyšperkované. Na pojistku pořád nějak nejsou peníze a pak to přijde.Ted už je pozdě "bycha honit".Co víc dodat? Jsou dva druhy lidí, ti kteří chodí do práce, makají do večera a potom si pro radost koupí krásné auto . Ti druzí vstávají až v noci a jdou ti to auto, byt, chatu, vyloupit-ukrást.Koho by jsi zastřelil?pověsil?zavřel až zčerná?
Naposledy upravil(a) vlada5506 dne 13 úno 2008, 19:18, celkem upraveno 1 x.
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
vlada5506
Přispěvovatel

Příspěvek od vlada5506 »

Dnes jsem pátral a dost se vyptával. Je to dost stresující zjistit jak to chodí. Je to organizovaný , propojený, zločinný spolek a vede to až k vystavení falešných TP. V druhém případě se prodá pouze motor za směšnou cenu a zbytek skončí sešrotováním. Normální majitel auta jen zírá s otevřenou pusou. Zjistil jsem i podrobnosti ohledně obejití různých zabezpečení-je to vše k ničemu.Jednu radu pro vás mám, pozorně si všímejte palubní desky. Jakákoliv anomálie at vám je podezřelá.Mě přestala svítit dioda při otevřených dveřích, je to asi 2-3 týdny.Dnes už vím proč.Jsou to zm-di.Pro ty chytřejší než jsem já-prodávám jak jsem nakoupil.Ale věřím tomu.
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

a cim to teda bylo a proc?
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

je mi to luto co sa stalo a preto ked sa chcete chranit treba vediet ako sa to kradne preto posielam link http://shop.locksmith.cz/
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

To je v p..... . :( :( :(
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

ona ta pojistka neni zase az tak draha, ja platim ctvrtletne 5.000,- a to vcetne povinnyho a pripojisteni celniho skla s 0%ní spoluucasti. K havarce je 5% spoluucast. No a kdyz si spocitam, ze jen predni lampa stoji vic nez cely pojisteni na rok, tak neni o cem diskutovat. Nemluve o tom, ze kdyz si zaparkujete auto nekde u hypermarketu a nejakej ko*ot vam ho cely odre a pak jeste ujede, hlavne at nemusi platit. Pojistka se urco vyplati.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

no to je právě to že lidi jsou bohatý aby koupili "drahý" auto,ale na pojistku už jsou pak chudý...Minulého passata jsem měl taky pojištěného a jak se mi to vyplatilo...dvakrát sem trefil zajíce,pojistka se mi zaplatila,posplácel sem nějaké dluhy a ještě my zbylo na pivo a různé úpravy (noteeth) Ale jináč je to smutné :( Sekat ruce...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“