Moderátoři: šulda, Moderátoři
vlada5506 píše:jj, díky za útěchu, bolí mne hlava, jdu na vzduch.
Alarm je dle mého názoru věc která celkem funguje. Proč by na sebe zloděj zbytečně upozornoval? Radši půjde a najde si auto jen se zamykáním zpátečky.Sydney píše:Nejdřím se připojuji ke smutečnímu zástupu zkušenosti mám z rodiny a já přišel o auto nehodou.
Ale otázka je, co můžem dělat proti ukradení? Máte někdo zkušenosti co zabere nejvíce? Alarm houká ale ve tři nebo čtyři ráno málo koho vzbudí!?
Bugs.Bunny píše:Alarm je dle mého názoru věc která celkem funguje. Proč by na sebe zloděj zbytečně upozornoval? Radši půjde a najde si auto jen se zamykáním zpátečky.Sydney píše:Nejdřím se připojuji ke smutečnímu zástupu zkušenosti mám z rodiny a já přišel o auto nehodou.
Ale otázka je, co můžem dělat proti ukradení? Máte někdo zkušenosti co zabere nejvíce? Alarm houká ale ve tři nebo čtyři ráno málo koho vzbudí!?
při takové ceně auta sis to měl 100 % pojistit.. zase tak moc to nestojí.. já jsem AUDInu pojistil na 350.000,- pouze proti krádeži a proti živlu (bourat snad nebuduvlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.