Mam este dotaz hosi.Treba pri vymene rozvodov pri 120tis km motor ASZ vymenit aj drazkovy (klinovy)remen prislusenstva+ napinaciu kladku?alebo sa to meni podla potreby cize az ked to zacne zlobit

dik za odpoved
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No tak mne to nebude robit autorizovany servis cena bude 2000sk za robotu diely pocitam 7000Sk.vraj mi da aj zaruku na material.som s toho nervozny snad mi to spravia dobre a motor pojde tak ako doteraz. keby to nebolo 200km daleko donesiem to panu Humlovi to je odbornik ale to by bolo asi drahsie..tom133 píše:Co se tyka ty ceny, tak za praci si vzali 2000. Je to v Kc. Co jsem se ptal v jinejch autorizovanejch servisech,tak material cca vsude stejne ale prace se lisila klidne o 4000. Spis me prekvapila ta doba vymeny 4 hodiny.
No kurz je 1.25sk Schvalne dam vediet ze co ma to vyslo.Ja tam vraj napinak nemam je to rok 2004 ale ceny mate dobre.A ake znacky rozvodov a remena pouzivate?Huml píše:nevím jakej je aktuální kurs, ale myslím, že by to dražší nebylo, myslím, že cena za díly vyjde levněji jak na obyč. TDI a tam se dostanem na cenu pod 6000,-, mám pocit, že za 7500,- je uděláme komplet, PD vyjde o něco levněji, zvlášť ty bez napínáku
Dakujem za info pan Huml predpokladam ze cena je v ceskych korunach.Huml píše:tak jsem se ptal a materiál na novější PD vyjde u nás na 4800,-, je to s 20%slevou