Passat 1.9TDi nastavení rozvodů

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rybízek
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

sice toto tema nějak utichlo ale mě by přeci jen zajímalo jak tedy ty motory nastavene na 0 fungují a zda je možne aby měl motor resp setrvák variantu jak s 0 tak s ryskou
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
rroobboo
Sběrač informací

Příspěvek od rroobboo »

no tak na toto ti mozem odpovedat velmi rychlo bo mal som tu cest ze som mal rozvody nastaven na rysku a aj na nulu... :)
mam 1.9 TDI AFN
a mam taky pocit ze to auto ficalo tak aj tak len v servise mi povedlai ze ked to bolo na ryske tak im nesiel nastavit predvstrek teraz je to na nule a vsteko by malo byt OK tak neviem (offtopic)

ked boli na ryske najazdil som asi 6tisi km a teraz po prenastaveni mam tak okolo 500.... a stale OK a neviem mozno je to blbost ale zda sa mi ze to ide lepsie... ale opakujem to uz som mozno zmagoreny z tolkeho prenastavovania
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Rybízek píše:sice toto tema nějak utichlo ale mě by přeci jen zajímalo jak tedy ty motory nastavene na 0 fungují a zda je možne aby měl motor resp setrvák variantu jak s 0 tak s ryskou

pokud se ti jedná o motor a ne o konkretní případ tak je to běžné na starých motorech nula je nula prostě HU a ryska je počátek vstřiku miloš
lukas.novot
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas.novot »

je to trochu od tématu ale furt mi to vrtá hlavou. Když budu měnit spojku i se setrvákem, může se stát že kontrolní ryska nebude pak ukazovat při výměne rozvodů 0 ? :)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

lukas.novot píše:je to trochu od tématu ale furt mi to vrtá hlavou. Když budu měnit spojku i se setrvákem, může se stát že kontrolní ryska nebude pak ukazovat při výměne rozvodů 0 ? :)
a co máš za šrot

si vynuluj motor a ten setrvák po demontáži namontuj podle starého a máš dovrtáno ;)
LatschQ
Přispěvovatel

Příspěvek od LatschQ »

Ahoj,ako to je potom na PD-čku ked ryska na zotrvaku je posunuta o 3-4mm pred hornou uvratou oproti original pripravku... ?
VW-passat 2002 1.9TDI-pd avf 4motion HIGHLINE
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“