Zvuk GV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

flekyc
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od flekyc »

beli píše:sory sem to napsal blbě (wallbash) naopak , tím vyloučíš altík servo čerpadlo a napínací kaldku
ja bych taky sazel presne na tohle. me to delalo takovej sustivej zvuk a po zkouseni jsem zjistil, ze to dela napinaci kladka na klinovej remen. prdnul jsem tak jinou a bylo po problemu, to lozisko bylo KO
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
dodis6
Sběrač informací

Příspěvek od dodis6 »

flekyc píše:
beli píše:sory sem to napsal blbě (wallbash) naopak , tím vyloučíš altík servo čerpadlo a napínací kaldku
ja bych taky sazel presne na tohle. me to delalo takovej sustivej zvuk a po zkouseni jsem zjistil, ze to dela napinaci kladka na klinovej remen. prdnul jsem tak jinou a bylo po problemu, to lozisko bylo KO
presne tuto kladku som tiež menil,ale neprestalo to..takže zbytočne vyhodene peniaze.. (LOL)
xxxmisko
Přispěvovatel

Příspěvek od xxxmisko »

dodis6 píše:
xxxmisko píše:a plast pod motorom si kontroloval? Ten kryt na motore si nedaval dole? Ak hej, skus sa pozriet, ci ti gumicka nevypadla... Ale pokial pocujes iba plast, tak to velmi neries, pokial ta to nejako nestve...
vieš čo?ono je to počut niekde v miestach kde nasava vzduch,ten velky plast.
ked mne nieco taketo robilo, jednoducho som vsetky podozrive casti chytil a nakoniec som nasiel co som potreboval. mozno ti hrka predna maska alebo naraznik, tazko povedat - jednoducho vsetko pochytaj a uvidis, kedy to prestane...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“