ja bych taky sazel presne na tohle. me to delalo takovej sustivej zvuk a po zkouseni jsem zjistil, ze to dela napinaci kladka na klinovej remen. prdnul jsem tak jinou a bylo po problemu, to lozisko bylo KObeli píše:sory sem to napsal blběnaopak , tím vyloučíš altík servo čerpadlo a napínací kaldku
Zvuk GV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
presne tuto kladku som tiež menil,ale neprestalo to..takže zbytočne vyhodene peniaze..flekyc píše:ja bych taky sazel presne na tohle. me to delalo takovej sustivej zvuk a po zkouseni jsem zjistil, ze to dela napinaci kladka na klinovej remen. prdnul jsem tak jinou a bylo po problemu, to lozisko bylo KObeli píše:sory sem to napsal blběnaopak , tím vyloučíš altík servo čerpadlo a napínací kaldku

ked mne nieco taketo robilo, jednoducho som vsetky podozrive casti chytil a nakoniec som nasiel co som potreboval. mozno ti hrka predna maska alebo naraznik, tazko povedat - jednoducho vsetko pochytaj a uvidis, kedy to prestane...dodis6 píše:vieš čo?ono je to počut niekde v miestach kde nasava vzduch,ten velky plast.xxxmisko píše:a plast pod motorom si kontroloval? Ten kryt na motore si nedaval dole? Ak hej, skus sa pozriet, ci ti gumicka nevypadla... Ale pokial pocujes iba plast, tak to velmi neries, pokial ta to nejako nestve...